Gå til Hurula

Hurula

to 12 dec 2019
København k

Hurula

Loppen, København k

21:30

Døre: 20:30

Den svenske Grammy-vindende kunstner, Hurula, udgav tidligere i år sit kritikerroste album ’Klass’. Med det spritnye album i bagagen og en udsolgt forårsturné i ryggen, kaster han sig endnu engang på landevejen til efteråret. Heldigvis er der blevet plads til København, når "Sveriges nye mørkemann" indtager Loppen d. 12. december.

Hurula er en af Sveriges mest kritikerroste og populære rockartister i nyere tid. Bag navnet finder vi den 39-årige Robert Hurula fra det massive hardcore-miljø i Umeå, Sverige. Han har tidligere turneret verden rundt som frontmand i bands som The Vicious, Regulations og Masshysteri. I 2014 debuterede Hurula med soloalbummet ’Vi är människorna våra föräldrar varnade oss för’, som samme år blev fulgt op af EP’en 'Betongbarn'.

I 2016 kom albummet 'Vapen till dom hopplösa' og i vinter blev EP’en 'Oss är allt' udgivet - en EP produceret af Per Hägglund, tidligere medlem i Imperiet og Thåströms sangskrivningsmakker. EP'en blev kåret til Årets Rockudgivelse ved det svenske Grammis Gala tidligere i år, men allerede få uger efter den fornemme prisuddeling udgav Hurula sit nye album 'Klass'. 'Klass' er Hurulas mest personlige album til dato, og med dét nye album i ryggen har Hurula offentliggjort en større turné, som kommer hele vejen fra Umeå til København i vinteren 2019.

Hurula har gjort sig kendt, som et af Sveriges stærkeste live acts, og musiksitet HYMN.se kalder ham for ”det bästa vi har i detta land”. Så er du nysgerrig på, hvad ét af Sveriges største rocknavne lige nu kan byde på, kan vi kun opfordre jer til at kigge forbi Loppen til december.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 120,00 kr.

Artister ved dette event