Gå til BANKS

BANKS: The III Tour

ma 11 nov 2019
København V

BANKS: The III Tour

Store Vega , København V

20:00

Døre: 19:00

Support: Glowie

 

Billetpriser: 425 kr. + gebyr
Billetsalget starter 14. juni via vega.dk, livenation.dk og ticketmaster.dk.
Der vil være presale for Live Nation Danmarks nyhedsbrevsmodtagere fra torsdag 13. juni kl. 10.00 (24 timer)

 

Efter sin anmelderroste koncert i Store VEGA for to år siden, der scorede 5/6 stjerner i Soundvenue, er BANKS klar til at gentage successen til efteråret.

BANKS, sangerinden/ sangskriveren/ produceren, laver dybfølt og nedtonet pop med skygger af moderne R&B. Hun startede med at skrive sange som teenager i hjembyen Tarzana, Californien, da en ven forærede hende et keyboard. I de unge år følte hun sig som to personer fanget i en krop. Hendes maniske skriblerier i soveværelset blev en dagbog hvor hendes hjerne kunne trippe ud og sangskrivningen blev et sted hvor hun kunne få afløb for følelsen af ensomhed og isolation. På ydersiden lignede hun en ganske almindelig teenager som af og til ville hænge ud med sine venner, men de to personligheder tørnede sammen inden i.

Hendes personlige dualitet fortsatte ind i voksenlivet og blev drivkraften bag BANKS’ første udgivelser. Det første fuldlængde album ’Goddess’ landede i 2014 og debuterede som nummer 12 på Billboard 200 listen. Det andet album ’The Altar’ fra 2016 fik også en stærk modtagelse og nåede nummer 17. Populariteten ledte til en fyldt koncertkalender og på support gigs for megastjernen The Weeknd fik BANKS et outlet til masserne. Alt gik godt, men i 2017 blev det pludselig for meget for BANKS. “I was just doing this for two years straight and then I was like, ‘I should go to therapy!” udtaler sangerinden.

BANKS trak stikket i de næste to år og lavede absolut ingenting. Til sidst kom hun ned på jorden igen og i stilheden havde hun opdaget at der er masser af plads til alle slags personligheder. I stilheden opdagede hun en masse uforløst skønhed og hun begyndte at udforske denne gråzone, sin dualitet og begyndte at arbejde sig hen imod selvaccept. Denne udforskning afspejles i BANKS’ kommende, tredje album med den simple titel ”III”. Et album der handler om overgangen fra at være teenager til at blive en vis dame og alle de barske skridt det kræver at nå derhen. Første udspil fra det kommende album er den synth-dominerede banger ”Gimme”, hvor BANKS folder sig ud i sin nye rolle som mægtig kvinde.

I forbindelse med udgivelsen af det nye album drager BANKS atter ud på landevejene på sin The III Tour, hvor hun kan opleves på dansk grund i Store VEGA 11. november. Et sted hun sidst besøgte i 2017, hvor hendes koncert scorede 5/6 stjerner i en anmeldelse i Soundvenue.

Billetter

Billetsalg

 • I salg nu!

  Generelt salg*
  Fra 455,00 kr.
 • VIP Ticket Meet & Greet pakken
  Fra 1.460,00 kr.
 • VIP Ticket Early Entry
  Fra 805,00 kr.

Artister ved dette event