Gå til GoldLink

GoldLink

to 28 nov 2019
København V

GoldLink

Store Vega , København V

20:00

Døre: 19:00

Billetpriser: 285 kr. + gebyr

Billetsalget starter 14. juni kl. 10.00 via vega.dk, livenation.dk og ticketmaster.dk.

En af den amerikanske hip-hops mest alsidige rappere, GOLDLINK, kommer til Store VEGA.

GOLDLINK kombinerer futurisk hip-hop med spirrende indie-rytmer og dansable beats der sender lytteren hele vejen tilbage til 80’erne og Washington DC’s go-go bevægelse. Opvokset i en by der måske er mest kendt for at være det politiske centrum for USA, skiller Goldlink sig ud fra det amerikanske rap-landskab, der oftest har været domineret af byer som NYC, LA og Atlanta. Den 26-årige rapper følger ikke strømmen, i stedet har hans musik været kendetegnet ved sin originalitet og forskelligartede lyd.

Siden 2013 har GOLDLINK langsomt opbygget en loyal fanskare, da han begyndte at uploade sine farverrige og livlige tracks online. Han kan nævnes sammen med rappere, som Childish Gambino, Chance The Rapper, Denzel Curry og Aminé, idet han har en meget eksperimenterende sound. Det ene øjeblik laver han en banger domineret af en tung 808 og det andet øjeblik et melodisk nummer over et boom bap beat. Listen af producere og artister, som GOLDLINK har arbejdet sammen med, understreger endvidere hans varierede tilgang til musikken; Fra Kaytranada og det danske crew Galimatias & Joppe på nogle af de tidlige udgivelser, til den legendariske producer Rick Rubin på 2015-udgivelsen ’After That, We Didn't Talk’ og senere hen artister som Wale, Gucci Mane og endda Christina Aguilera.

I 2019 har vi indtil videre set udgivelserne af singlerne ’Got Muscle’, ’Zulu Screams’ og senest det ekstremt opløftende track ’Joke Ting’. For nyligt annoncerede GOLDLINK udgivelsen af sit kommende album ’DIASPORA’ som er sat til at lande 12. juni. Dermed kan vi se frem til en masse nyt materiale fra den talentfulde rapper når han vender tilbage til VEGA, denne gang i den store sal.

 

VIP Pakker:

VIP Meet & Greet Pakken indeholder:
• En (1) ståpladsbillet
• Efter-show meet & greet med GOLDLINK
• Foto med GOLDLINK
• Officielt meet & greet laminat
• BERÆNSET ANTAL I SALG – KUN 10 PER SHOW!

Pakkepris inkl. billetgebyr: kr. 935,-


Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 310,00 kr.
  • VIP Ticket VIP Meet & Greet Pakken
    Fra 935,00 kr.

Artister ved dette event