Gå til Lewis Capaldi

Lewis Capaldi

10 nov 2019
Copenhagen

Døre: 18:00

OBS: UDSOLGT - venteliste oprettes via Ticketmaster

Billetpriser til Forum Black Box: 325 kr. + gebyr.

 

Lige i hælene på sin fantastiske optræden på dette års Heartland Festival, annoncerer Lewis Capaldi sit største headline-show i DK til dato når han kommer til Forum Black Box til november.

Lewis Capaldi fortsatte sit ufattelige 2019 med at udgive sit længeventede debutalbum ’Divinely Uninspired To A Hellish Extent’, 17. maj. Derudover annoncerer Lewis Capaldi at han vender tilbage til det københavnske. Sidste år spillede han i et udsolgt Lille VEGA og nu er det altså Forum Black Box der står for skud til november 2019.

’Divinely Uninspired To A Hellish Extent’ blev indspillet henover 18 måneder i London, New York og LA og er skrevet i samarbejde med Jamie Hartman (Calvin Harris & Rag N Bone Man), Malay (Frank Ocean & Lorde) & TMS. Det karismatiske album med den ironiske titel består af en samling numre med ærlige tekster der giver et præcist indblik i opvækstens op- og nedture. Numrene, inklusiv singlerne ‘Grace’, Bruises’ og ‘Someone You Loved’, fanger stemningen af hvordan de oprindeligt blev skrevet og Lewis’ genkendelige stemme, kombineret med temaer som kærlighed, tab og hjertesorg, gør det til et debutalbum som alle kan relatere til.

Om debutalbummet udtaler Lewis: “I’m absolutely buzzing to finally be able to announce my debut album. I never thought I’d get to the point where I’d be able to release a proper album and I ABSOLUTELY never thought that when I did, I would give it a name as stupid I have, but here we are.” Og han fortsætter: I hope people don’t think it’s shit. I mean don’t get me wrong there will be one or two stinkers on there, but I’m only human and we all make mistakes, but as a whole I think it’s pretty fucking good.”

Den 22-årige skotte har altid haft humoren i orden og i takt med at 2019 fortsætter bliver Lewis Capaldi bare større og større. Da han sidst besøgte VEGA scorede koncerten 5/6 stjerner i en anmeldelse af GAFFA hvor de skrev de: ”Koncerten er lige så alvorlig, som den er uhøjtidelig, og publikum griner mindst lige så meget, som de synger med. For som Lewis annoncerer i begyndelsen af koncerten: ”This will be an evening of sad songs and penis jokes”. Lewis Capaldi har en formidabel evne til at interagere med og ikke mindst charmere sit publikum – og det til trods for en masse bandeord, snak om prutter og for meget mundvand.”

Kombinationen af de sørgelige sange og den medtagende humor har gjort Lewis til sin helt egen. Og til november er han igen klar til at charmere sig ind på sine danske fans når han kommer til Forum Black Box.

Billetter

Billetsalg

  • Generelt salg* UDSOLGT - venteliste via ticketmaster.dk
    Udsolgt. Søg efter en anden dato.

Artister ved dette event