Gå til Lindsey Stirling

Lindsey Stirling

on 25 sep 2019
Århus C

Døre: 19:15

Billetpriser: 350 kr. + gebyr.
Billetsalget starter 7. juni kl. 10.00.


Megatalentet, Lindsey Stirling, bringer sin storslåede elektroniske violinmusik til Musikhuset Aarhus.

Frygtløse Lindsey Stirling har altid haft store drømme. I de syv år siden debuten udkom i 2012 har den elektroniske musikimpresario, violinist, danser og artist, positioneret sig selv som en af det 21. århundredes mest innovative stjerner ved at holde fast i sin banebrydende vision for filmisk, elektronisk violinmusik.

Efter at være toppet som #2 på Billboards Top 200, have ligget #1 på Dance/ Electronic Album Charts og holdt førstepladsen på Classical Album Charten 21 uger i streg, modtog hendes andet album ’Shatter Me’ en Billboard Music Award for “Top Dance/Electronic Album” og en guldcertificering for samlet salg. Derudover, har hun opnået imponerende 11 millioner subsribers på Youtube og mere end to milliarder views.

På sine headline-turnéer har hun spillet for mere end 500.000 mennesker verden over. Inden for litteraturens verden har hun også haft succes med debuten ’Only Pirate at the Party’, skrevet sammen med søsteren Brook S. Passey, der blev en New York Times Bestseller. Lindseys tredje album ’Brave Enough’ fra 2016 debuterede som #5 på Billboards Top 200 Album Chart og landende hende endnu en Billboard Music Award for “Top Dance/Electronic Album”.

Omfanget af Lindseys umådelige talent blev yderligere understreget da hendes album ’Warmer in the Winter’ gik #1 blandt julealbums i 2017 foran artister som Gwen Stefani og Sia. Hun fik i øvrigt andenpladsen i den amerikanske udgave af Vild Med Dans og i sin fritid er hun taler og foredragsholder, hvor hun bruger sin livsfortælling til at vise teenagere at man skal holde fast i den man er som person. 25. september kan hun opleves i Musikhuset Aarhus - Rytmisk Sal, hvor hendes medrivende musik og talent kommer til at betage publikum endnu en gang.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 380,00 kr.

Kan du ikke finde hvad du leder efter?

Vælg en anden dato

Artister ved dette event