Gå til Hayden James

Hayden James

to 10 okt 2019
København V

Hayden James

Lille Vega , København V

21:00

Døre: 20:00

Hitmageren Hayden James fejrer debutalbummet i VEGA

Døre: 20.00
Koncertstart: 21.00
Billetpris: 220 kr. inkl. gebyr

D. 10. oktober bringer Hayden James sit debutalbum og monsterhits til Lille VEGA, der inden da kan nå at blive soundtracket til hele din sommer.

Hayden James’ kvalitet over kvantitet tilgang til musikken har bl.a. været årsag til, at debutalbummet har ladet vente på sig, men d. 14. juni kan millioner af fans ånde lettet op og kaste sig over nye house-herligheder fra hitmageren.

Siden produceren og sangskriveren brød igennem på den australske musikscene i 2013, har hans bangers spredt sig over landegrænser med en enorm fart. Sidste år alene samlede James’ ørehængere 97 millioner streaminger sammen.

Den selvbetitlede debut-ep satte den unge australier på verdenskortet, men det var ”Something About You”, der for alvor satte gang i karrieren. Singlen har næsten 60 millioner streaminger på Spotify og banede også vej for, at James fik muligheden for at skrive sange og producere flere numre sammen med Katy Perry.

Han har tidligere været support for bl.a. Disclosure og ODESZA, hvor sidstnævnte også har lavet et remix af ”Something About You”. Til oktober kan publikum danse efteråret på afstand med både nye samt gamle lækkerier fra Hayden James.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 220,00 kr.

Artister ved dette event