Gå til Michael Monroe

Michael Monroe

fr 25 okt 2019
Copenhagen

Michael Monroe

High Voltage , Copenhagen

23:00

Døre: 22:00

Billetsalget starter fredag 10. maj kl. 10.00


MICHAEL MONROE (FIN) @ HIGH VOLTAGE // 11. MARTS
Denne aften kan Danmarks største rock klub High Voltage præsentere en sand legende og vi betragter denne bookning som vores hidtil vigtigste og største i klubbens levetid, hverken mere eller mindre. Bands som Guns N' Roses, Motley Crue og hele bølgen af Hollywood hairbands i de dekadente 80ere havde næppe eksisteret i samme form hvis det ikke havde været for det finske glamband Hanoi Rocks og deres banebrydende frontfigur Michael Monroe.
Hanoi Rocks er historie, men Michael Monroe holder solofanen højt og spiller live Hanoi Rocks materiale side om side med sit eget, som står som noget af det allerbedste glam punk og sleaze metal nogensinde lavet. Michael Monroe udgiver hele tiden nyt og kvaliteten er som dengang helt i top!
Er du bare det mindste til sublim punket og sleazet hard rock er der mødepligt denne aften. Det bliver ikke bedre og mere autentisk og hører med til den almindelige rock dannelse at have oplevet Michael Monroe live og det med den luksus og eksklusivitet det er at se ham på så intim en scene som High Voltages’

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*

Artister ved dette event