Gå til Abbath

Abbath + support

to 13 feb 2020
København S

Abbath + support

Amager Bio, København S

20:00

Døre: 18:00

Da Abbath offentliggjorde at han forlod Immortal, sendte det store chokbølger gennem den ekstreme metalverden. Den ikoniske frontmand havde længe stået som frontmand for den norske black-scene, og interessen var derfor stor, da han vendte tilbage med sit selvbetitlede band Abbath i 2016.
 
Nu er den norske iskæmpe tilbage igen med et nyt line up og en ny udgivelse, ’Outsider’. Albummet er tightere og har en bedre lyd, men frem for alt hører man et Abbath, der er er vokset kreativt. Der er selvfølgelig steder der nikker ærbødigt til den isnende arv fra Immortal, men Abbath trækker også på en melodisk påvirkning fra NWOBM som sender musikken i nye retninger.
 
’Outsider’ udkommer 5. juli, og til vinter drager Abbath på en turné der rammer København og Amager Bio 13. februar.
 
Med på turneen bringer han både Vltimas og 1349.  1349 er som Abbath også et black metal-band fra Norge. Det blev dannet i 1997 på resterne af Alvheim og fik for alvor vind i sejlene, da Satyricons trommeslager Frost kom med i 2000. Navnet ”1349” er i øvrigt taget fra dét år, hvor byldepesten ramte Norge.
 
Vltimas er en supergruppe sat sammen af nogle af medlemmer fra den ekstreme undergrunds mest kredible bands. David Vincent fra Morbid Angel står i front med Rune Eriksen fra Mayhem ved sin side. På trommer finder vi Flo Mounier fra det Montreal-baserede tech-dødsband Cryptopsy.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 280,00 kr.

Artister ved dette event