Gå til Celtic Woman

Celtic Woman: Ancient Land

03 nov 2019
Frederiksberg

Døre: 19:00

Billetpriser: PL1 sidde 550 / PL2 sidde 450 kr. + gebyr
Billetsalget starter fredag 3. maj kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk
Der vil være presale for Live Nation Danmark nyhedsbrevsmodtagere fra torsdag 2. maj kl. 10:00 (23 timer).

Siden deres debut i 2005, er den verdensomspændende musikalse sensation Celtic Woman brudt igennem som et ægte kulturelt fænomen. Gruppens album- og dvd-udgivelser har konsekvent være multi-platin sælgende successer, og deres turnéer fortsætter med at gå direkte i hjerterne hos hengivne publikummer verden over.

Både som udøvende pladeartister og som verdensklasse optrædende på scener rundt om i verden, hylder Celtic Woman Irlands rige og musikalske kulturarv, alt imens de fortsætter deres rejse på 14. år med at introducere verden for nogle af Irlands mest talentfulde sangere og musikere.

Celtic Womans friske fusion af traditionel irsk musik og moderne sangskrivning hylder Irlands historie, samtidig med at den afspejler den pulserende ånd i det moderne Irland. Gruppens repertoire omfatter irske klassikere, nyere sange, klassiske favoritter og bevægende originaler. Gruppens medlemmer af kunstnere har udviklet sig i årene siden gruppens start, men signaturlyden af den keltiske kvinde er forblevet konsekvent og fremhæver medlemmernes individuelle og kollaborative talenter.

Celtic Woman består af fire unge irske kvinder - Mairéad Carlin, Éabha McMahon, den dygtige violinist Tara McNeill og gruppens nyeste medlem Megan Walsh - hvis færdigheder bringer århundreder af musikalsk og kulturel tradition til live. Ved koncerterne får deres engleagtige  stemmer og instrumentelle virtuositet følgeskab af et robust ensemble, der omfatter irske dansere, sækkepibespillere og et fuldt band, der spiller på en række traditionelle keltiske instrumenter, herunder bodhran, tin whistle, Bouzouki og Uilleann pipes.

Deres nyeste studiealbum, Ancient Land, er deres første nye studiealbum med helt nye sange siden det Grammy-nominerede Destiny, blev indspillet i de berømte Real World Studier i UK og er netop udkommet i marts 2019. Celtic Woman har i alt solgt mere end ti millioner cd’er og dvd’er, hvilket gør dem til det eneste kvindelige act der har opnået multiplatin succes i den klassiske crossover og worldmusik-genre i løbet af det seneste årti. Udråbt som Billboards #1 World Music Artist of the Year seks gange, og hver af deres 11 studiealbums er debuteret som #1 på Billboards World Album hitliste. Celtic Woman har også opnået to top 10 debutplaceringer på Billboards indflydelsesrige albumliste og fem top fem dvd’er på Billboards top video liste, samt modtaget platinstatus i ni lande.

Celtic Woman fortsætter med at bryde nationale og kulturelle grænser for at hylde den tidløse ånd af Irlands århundredes gamle arv. Celtic Woman kombinerer landets fineste musikalske talenter med episk sceneproduktion for at præsentere en unik inspirerende liveoplevelse. Ancient Land  indfanger helt perfket dette på deres ekstraordinære musikalske rejse.

Et „one-of-a-kind“ live act! Celtic Woman kombinerer landets fineste musikalske talenter med episk sceneproduktion for at præsentere en unik inspirerende live oplevelse. Som et turnerende powerhouse har gruppen optrådt for over fire millioner fans i 23 lande og seks kontinenter, med en særlig hengiven  fanskare i Amerika. Showet er kendt for sin underholdning af højeste kvalitet, exceptionelle musikalitet og fantastiske visuelle produktioner der fortryller publikum i alle aldre.Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    480,00 kr. - 580,00

Artister ved dette event