Gå til Rival Sons

Rival Sons

on 31 jul 2019
Helsingør

Rival Sons

Kulturværftet , Helsingør

20:00

Døre: 18:00

Det kræver et ganske særligt talent at lave rock, der lever op til legender som Led Zeppelin, The Doors og The Rolling Stones. Dette talent besidder amerikanske Rival Sons, der nu vender tilbage til live-scenen i Europa efter at have spillet support for – ja, selveste The Rolling Stones. Rival Sons indtager Store Scene på Kulturværftet den 31. juli, og vi glæder os til at slå håret ud og hylde alle kæmperne i deres vitale og hårdtslående rock-univers.

Rival Sons står for en klassisk men unik blues/rock-sound, som drager inspiration fra 60’erne og 70’ernes største bands. Annonceringen af deres Europa-tour 2019 følger i hælene på udgivelsen af singlen ”Do Your Worst” - det første udspil fra deres nye album Feral Roots, der er produceret af den GRAMMY prisvindende producer Dave Cobb.

ROCK AF ALLERHØJESTE KVALITET
Med et solidt bagkatalog, inklusiv fem albumudgivelser, og en masse live-erfaring som support-act for bl.a. Black Sabbath, AC/DC og Kiss, bliver det utvivlsomt en aften med rock af allerhøjeste kvalitet. Og når selveste Jimmy Page har anerkendt deres talent, så er man ikke i tvivl om, at Rival Sons kan levere varen.

Koncerten arrangeres i samarbejde med The Tivoli, Helsingborg.

Praktisk information
Tid: 31. juli kl. 20.00
Sted: Kulturværftet, Store Scene, Allegade 2 i Helsingør
Billetter: 315 kr.
Billetsalget starter fredag den 26. april kl. 10.00.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 315,00 kr.

Kan du ikke finde hvad du leder efter?

Vælg en anden dato

Artister ved dette event