Gå til Dave

Dave

fr 25 okt 2019
København V

Dave

Store Vega , København V

20:00

Døre: 19:00

Support: Big Zuu

 

OBS: Udsolgt - venteliste oprettes via Ticketmaster.

 

Billetpriser: 200 kr. + gebyr
Billetsalget er starter 12. april via vega.dk, livenation.dk og ticketmaster.dk.

 

VEGA, Droz Daily Steezin og Live Nation præsenterer

DAVE
25. OKTOBER 2019
STORE VEGAHan har tracks til at turn-up, til damerne og dansegulvet, til de stille nætter og bars og punchlines hvor de færreste kan følge med. Han kan det hele! – Danijel Drux

Efter udgivelsen af det skelsættende album ’Psychodrama’ indtager UK’s største nye rap-navn, Dave, Store VEGA 25. oktober.

I en alder af bare 20 år har Dave hurtigt etableret sig selv som et af Storbritanniens mest lovende nye talenter. Hans debutalbum ’Psychodrama’ toppede hitlisterne i UK i den første uge og blev det hurtigst streamede britiske debutalbum nogensinde. Det har også høstet topanmeldelser hos flere prominente magasiner bl.a. The Independent som skrev at albummet er ”et af de mest gennemtænkte, bevægende og nødvendige albums i 2019”, The Guardian, som udråbte albummet som ”et mesterværk” og Soundvenue, der i deres 5-stjernede anmeldelse skrev: ”Psychodrama er et af de skarpeste samfundsdiagnostiske hiphopværker, den britiske scene har set”.  

Koncerten arrangeres i samarbejde med Droz Daily Steezins Danijel Drux, ekspert i UK-rap og velkendt i det britiske rap-miljø. Han udtaler yderligere om Dave: ”Når jeg taler med diverse artister fra UK, giver de mig ret i at det giver ingen mening at Dave kun er 20 år gammel! Han rapper om ting, som er utrolig vigtige i den tid de lever i ovre i UK, hvor bandekriminalitet bliver glorificeret og angst er et tabuemne, er han bare et friskt pust til deres samfund. Jeg har set ham live i London og det er med garanti et perfektionistisk show han leverer, hvor man kommer hele vejen rundt.”

Daves vej mod toppen har været defineret af en række banebrydende øjeblikke, fra da Drake remixede hans single ’Wanna Know’ i 2016, til da Dave blev den yngste nogensinde til at modtage en Ivor Novello Award for sit syv minutter lange politiske track ’Question Time’ fra 2017, til da hans street anthem ’Funky Friday’ ramte #1 på den officielle hitliste i UK. Dave har altid gået imod strømmen og nægter at gå på kompromis. Han fortsætter konstant med at genopfinde modellen for at opnå succes i moderne britisk musik. ’Psychodrama’ har sat en stor fed streg under dette, men det er kun begyndelsen!  

I 2019 drager Dave ud på en omfattende ’Psychodrama Tour’, som starter i England, og vil se rapperen give koncert på dansk jord i Store VEGA 25. oktober; Et sted som rapperen vil kunne huske for sin udsolgte koncert på Ideal Bar tilbage i november 2018. Denne gange bliver det i større rammer og med sangene fra ’Psychodrama’ som kronen på værket.

Billetter

Billetsalg

  • Generelt salg* UDSOLGT - venteliste via ticketmaster.dk
    Udsolgt. Søg efter en anden dato.

Artister ved dette event