Gå til Brit Floyd

Brit Floyd

on 09 okt 2019
København S

Døre: 19:30

OBS: UDSOLGT Venteliste her

 

Billetpriser: 450 kr. + gebyr
Billetsalget er startet via drkoncerthuset.dk og livenation.dk

 

Chas Cole for CMP Entertainment Presents
40 Years of The Wall
BRIT FLOYD World Tour 2019
The World’s Greatest Pink Floyd Show'The perfect rock show’
- The LA Times

Brit Floyd bringer deres fantastiske hyldest af Pink Floyd tilbage til Danmark i anledning af 40-års-jubilæet for ’The Wall’.

‘The Wall, ‘The Dark Side of the Moon’ og mange flere! Brit Floyd, verdens bedste Pink Floyd hyldest-show, vender tilbage i 2019 med deres største og mest ambitiøse produktion nogensinde i form af en helt særlig 40-års jubilæums hyldest til Pink Floyds ikoniske rockopera ’The Wall’.

Udgivet i november 1979 som et delvist selvbiografisk konceptalbum af Pink Floyd-stifteren Roger Waters, er ’The Wall stadig et af de bedst sælgende albums nogensinde, og et af de største øjeblikke i rockens historie. På deres kommende tour vil Brit Floyd optræde med højdepunkter fra ’The Wall’, samt sange fra Pink Floyd-klassikerne ’The Dark Side of the Moon’, ’Wish You Were Here’, ’Animals’, ’The Division Bell’, med flere.

Brit Floyd er virkelig blevet et fænomen og er betragtet af mange som verdens største live hyldest til Pink Floyd, med deres nøjagtige genskabelse af størrelsen og pragten af den sidste ’Division Bell’ tour fra 1994. Showet indeholder et lysshow i millionklassen, store runde skærme, arch plus-projektører, laserlys, oppustelige rekvisitter og skuespil. Et Brit Floyd show er så tæt på et originalt Pink Floyd live show som man kan komme!

Billetter

Billetsalg

  • Generelt salg* UDSOLGT
    Udsolgt. Søg efter en anden dato.

Artister ved dette event

Event information

Brit Floyd VIP Meet & Greet Soundcheck Pakke:

Ved ankomst til DR Koncerthuset kl. 18:45 vil hver gæst modtage et særligt Brit Floyd VIP Meet & Greet Soundcheck Experience pas og nøglesnor, og videremere have mulighed for at gå i merchandiseboden og snakke med tour-crewet inden showet.
Herefter vil VIP’erne, af Brit Floyds Tour manager, blive inviteret ind i salen til den private soundcheck experience.
Musikerne fra Brit Floyd vil her forkæle deres VIP publikum med en særlig bonusoptræden, hvor de vil fremføre to klassiske Pink Floyd numre, som ikke er en del af aftenens koncert, og efterfølgende vil musikerne komme ned fra scenen og hilse på alle gæsterne.
Musikerne vil glædeligt snakke, signere merchandise og tage billeder med VIP’erne. Brit Floyd fans kan se frem til at blive forkælet med en mindeværdig og personlig oplevelse.

Pakkepris inkl. billetgebyr: DKK 1030,-