Gå til Fink

Fink

23 nov 2019
København S

Fink

21:00

Døre: 20:00

Billetpriser: 225 kr. + gebyr
Billetsalget starter 21. marts kl. 10.00 via drkoncerthuset.dk og livenation.dk

 

Fink bringer deres medrivende indie-folk sange med til DR Koncerthuset, Studie 2.

Fin Greenall, også kendt som Fink, startede som DJ/ producer, inden han begyndte at lave guitarbaseret folk-/ blues-/ indie-musik. Han voksede op i Bristol, England i 1990’erne, hvor der var en blomstrende musikscene. Allerede som teenager skrev han under på sin første pladekontrakt. Dette ledte til at han udgav det anmelderroste ’Fresh Produce’ album i 2000 og begyndte at optræde som DJ verden over. I begyndelsen af årtusindeskiftet begyndte han at skrive sange for store artister som Amy Winehouse og John Legend, hvilket har givet ham tre af de prestigefyldte BMI Awards.

I 2006 udviklede Fink sig til et band, da Fin Greenall allierede sig med Tim Thornton (trommer) og Guy Whittaker (bas). De begyndte at indspille sange og udgav ”Biscuits For Breakfast”, hvilket blev hyldet af britiske medier som et af årets bedste albums i UK. ”Distance And Time” og ”Sort Of Revolution” fulgte hurtigt efter og blev brugt i et væld af reklamer og film. Denne trend fortsatte med udgivelserne ”Perfect Darkness” (2011) og ”Hard Believer” (2014), som har landet Fink mere end 30 krediteringer i TV og film, samt mere end 85 millioner streams på Spotify. Samtidig har Fink været flittig til at rejse verden rundt for at optræde med sine gribende og dybfølte sange.

Politikens Kim Skotte har tilbage i 2011 anmeldt Fink’s album ”Perfekt Darkness” med 4/6 hjerter og følgende roser:
”Sangene er mere rudimentære end formfuldendte, men de fungerer som kar, den ganske intense Fin Greenall kan øse af”  

For et bedre bekendtskab med Fink, kan man besøge deres YouTube-kanal, hvor de bl.a. har uploadet en live-optagelse af sangen ”This Is The Thing” fra Haldem Pop Festival 2018: https://youtu.be/1wuZ0OJilxU

 

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 260,00 kr.

Artister ved dette event