Gå til Julia Michaels

Julia Michaels

on 25 sep 2019
København V

Julia Michaels

Store Vega , København V

20:00

Døre: 19:00

Support: Rhys Lewis

 

Billetpriser: 235 kr. + gebyr
Billetsalget starter 15. marts kl. 11.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk.

 

Den amerikanske popsensation, Julia Michaels, annoncerer show i Store VEGA på sin Inner Monologue Tour.

Den GRAMMY-nominerede sangerinde/ sangskriver, Julia Michaels, er kendt for sin imponerende evne til at sætte ord på følelser. Hendes unikke talent for at skrive pop-hits har ledt til en lang række krediteringer på nogle af årtiets største hits. Listen af internationale superstjerner som hun har arbejdet sammen med og skrevet sange for tæller bl.a. Selena Gomez (‘Bad Liar’), Justin Bieber (‘Sorry’), Ed Sheeran (‘Dive’), Linkin Park (‘Heavy’), Gwen Stefani (‘Used To Love You’), Fifth Harmony (‘Miss Movin’ On’), Britney Spears (‘Slumber Party (feat. Tinashe)’), Nick Jonas (‘Close (feat. Tove Lo)’), Shawn Mendes (‘Nervous’) og Demi Lovato (‘Fire Starter’).

Som artist i eget navn er det kun gået fremad for Julia Michaels siden hun tog skridtet væk fra at være ”bag kulissen” som sangskriver og ud i rampelyset. Det startede for alvor i 2017 da hun udgav sin debutsingle ’Issues’. Sangen blev et megahit og chartede verden over, med multi-platincertificeringer i USA, Australien og Norge. Sangen har mere end 660 millioner streams i skrivende stund! Hittet ville senere blive en del af hendes stærke debut-EP ’Nervous System’ og nomineret til en grammy for Song of the Year. I 2019 udgav hun sin anden EP ’Inner Monologue, Pt. 1’ med dybfølte sange som ’Anxiety’ featuring Selena Gomez og ’What a Time’ featuring Niall Horan.

Med en lang række tours i bagagen sammen med superstjerner som Maroon 5, Niall Horan, Shawn Mendes og P!nk kommer det ikke som en overraskelse at Michaels har nået mere end 2 milliarder samlede streams på verdensplan. Derudover, har disse mega-turnéer givet hende indsigt i hvordan et knivskarpt live show bør skrues sammen. Dette kan opleves på første hånd når hun indtager Store VEGA til efteråret med sit eget live show.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 260,00 kr.

Artister ved dette event