Gå til The Wedding Present

The Wedding Present (30th Anniversary for Bizarro)

on 11 sep 2019
København V

Døre: 19:00

Billetpris: 200 kr. + gebyr
Billetsalget starter onsdag den 6. februar kl. 10.00 via vega.dk, Livenation.dk og ticketmaster.dk.

 

VEGA og Livenation præsenterer
Gaven der bliver ved med at give! The Wedding Present er tilbage
I anledning af 30års jubilæet for The Wedding Presents episke rockalbum, Bizzaro, kommer den energiske indierock kvartet til Lille VEGA den 11. september.

Det britiske band The Wedding Present startede tilbage i 1985 deres potente indierock-eksperimenter i Leeds. Kvartetten har siden haft 18 hitsingler på UK Top 40, samarbejdet med stjerneproduceren Steve Albini og turneret overalt i Europa og USA.

Bandet spiller tempofyldt indierock, hvor legende guitarfigurer ledsages af smukke, lyriske linjer om hævn, begær og kærlighed. Forsanger og frontmand David Lewis Gedge er kendt for at levere en energisk og indlevende performance, hvor lyrikken bliver videreformidlet halvskrigende i et melankolsk rockunivers med undertoner af punk.

Kvartetten er inspireret af bands som The Fall, Buzzcocks og Gang of Four. Den legendariske BBC-radiovært John Peel var en af de første til at opdage bandet, og deres magiske livesession fra BBC studiet udkom på ep i 1986. Radioværten har rost bandet til skyerne og har bl.a. udtalt:

“The boy Gedge has written some of the best love songs of the Rock n Roll Era. You may dispute this, but I´m right and you´re wrong!.”

The Wedding Present udgav i 1989 opfølgeren til debutalbummet i form af det skarpskårede, 3-akkordsstrukurede album Bizarro. Hittet ”Kennedy” røg direkte ind i UK Top 40, og genindspilningen af nummeret ”Brassneck” sammen med Steve Albini røg senere hen også ind på den eftertragtede hitliste. Det produktive samarbejde med Albini varede over to år, hvor singlen ”Corduroy” og det efterfølgende album Seamonsters blev indspillet sammen med ham i Cannon Falls, Minnesota.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 225,00 kr.

Artister ved dette event