Gå til Atmosphere

Atmosphere

27 apr 2019
København S

Atmosphere

Koncerthuset, Studie 2, København S

20:00

Døre: 19:00

Support: Dem Atlas, Lioness, DJ Keezy

 

Billetpriser: 250 kr. + gebyr
Billetsalget starter fredag 1. februar kl. 10.00 via drkoncerthuset.dk og livenation.dk.


Den legendarisk rap-gruppe, Atmosphere, kommer tilbage til København.

Atmosphere, der består af rapperen Slug og produceren Ant fra Minneapolis, har leveret hip-hop af allerhøjeste kvalitet i mere end to årtier. Med stilfulde produktioner, intelligente tekster og tidsløse rapsange, har Atmosphere formået at holde sig aktuelle ved at tweake deres sound fra album til album uden at gå på kompromis med sig selv. Lige siden deres debutalbum ’Overcast’ udkom i 1997 til deres seneste udgivelse ’Mi Vida Local’ fra 2018, har gruppens musik udviklet sig på en måde der adskiller dem fra andre rapnavne. De har aldrig fulgt tidens trends eller forsøgt at bevare den samme sound fra album til album. De har haft en naturlig udvikling. De har bare været sig selv.

Som bannerfører på independent-pladeselskabet, Rhymesayers, som huserer andre legendariske artister som Brother Ali, MF DOOM, Dilated Peoples og Aesop Rock, har Atmosphere altid stræbet efter at finde den perfekte formular for deres sange. Produceren, Ant, sørger for at definere deres lyd, som nogle gange er upbeat og sjov og andre gange mere følsom og personlig. For at føre sin vision ud i livet, har han brugt timevis i sin kælder på at terpe musik med en stor samling af plader, en keyboard sampler, en pladespiller og en 4-track mixer. Han blender både live-musikere og samples når han komponerer sine unikke hip-hop beats. På den lyriske side komplimenterer rapperen, Slug, Ants beats perfekt, med sine dybe og eftertænksomme tekster. Han taler til folket på både det personlige og emotionelle plan, når han leverer sine bars på et teknisk højt niveau.

Selvom de kan betragtes som hip-hop-veteraner, viser Slug og Ant ingen tegn på at de sætter farten ned i deres jagt på at opnå deres mål. Deres passion og kreative gnist lyser klarerer end nogensinde før og de har stadig masser af historier at fortælle, hvilket er tydeligt på deres seneste album ’Mi Vida Local’. Albummet handler om det sted hvor det hele startede, Minneapolis, og stedet hvor Slug og Ant arbejdede utrætteligt med at finpudse deres lyd – i Ants kælder. Albummet, kalder de ”muligvis det bedste vi har lavet” og det varsler om at vi kommer til at opleve Atmosphere i topform når de kommer til DR Koncerthuset, Studie 2.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg* FÅ BILLETTER
    Fra 275,00 kr.

Artister ved dette event