Gå til LÉON

LÉON

ti 02 apr 2019
København V

LÉON

Lille Vega, København V Detaljer

21:00

Døre: 20:00

Billetpriser: 215 kr. + gebyr
Billetsalget starter fredag 1. februar kl. 10.00 via vega.dk, livenation.dk og ticketmaster.dk.

VEGA og Live Nation præsenterer
Kæmpetalentet LÉON er klar til at sprede musikalsk stjernestøv i VEGA


LÉON har potentialet til at blive Sveriges næste store internationale sangerinde og den 2. april tager hun sine fantastiske sange og imponerende stemme med til Lille VEGA.


LÉON er noget af et navn, og hun har noget af en stemme. Født i Stockholm i et hjem med musikerforældre, gør LÉON bare, hvad hun er født og opvokset med. Siden udgivelsen af hendes debutsingle ”Tired of Talking” i slutningen af 2015, er LÉONs skarpskåret popsange blevet streamet flere end 200 millioner gange.

Hun har udgivet tre EPer, headlinet to Nordamerikanske turnéer, optrådt på Bonnaroo, Lollapalooza og Coachella-festivalerne og har blandt andet være med i Vogue, Glamour, In-Style, W og Fader-magasinerne.


Nu er hun begejstret for at lytterne får mulighed for at lære hende bedre at kende gennem hendes musik og tekster, da hun på nuværende tidspunkt arbejder på at færdiggøre sit debutalbum, som udkommer til foråret. I den forbindelse besøger hun København, hvor hun vil tage sin bløde og skinnende popsange med til Lille VEGA.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 215,00 kr.

Artister ved dette event