Gå til ARIZONA

A R I Z O N A

ti 09 apr 2019
København V

A R I Z O N A

Lille Vega, København V Detaljer

21:00

Døre: 20:00

Koncerten med A R I Z O N A i Lille Vega den 9. april 2019 er desværre aflyst grundet logistiske årsager. Bandet håber at gøre det op for deres fans og vende tilbage til København så snart det er menneskeligt muligt!


Billetter refunderes hvor de er købt.

 

VEGA og Live Nation præsenterer
A R I Z O N A starter popfesten i Lille VEGA med en sprød parade af hits.
Den fremadstormende, amerikanske gruppe A R I Z O N A spiller den 9. april deres unikke mix af uptempo electropop og eftertænksom rock.

A R I Z O N A er et rock- og eletropop band fra New Jersey. Bandet udgav i maj 2017 deres debutalbum GALLERY på det store, amerikanske pladeselskab Atlantic Records. Onlinemagasinet Spillmagazine skrev bl.a. om albummet:

”… the undeniable catchiness of a lot of songs make these guys a band to look out for, especially given their cult Spotify following and eventual conquering of suckered, heart-throbbed live audiences all across America.”

GALLERY er en sublim, musikalsk rejse gennem alternativ, indie og electropop. Sangene centrerer sig om alvorlige emner som livets op- og nedture, men de tager lytteren med på en musikalsk rejse, hvor man både får lyst til at danse, og være i det eftertænksomme hjørne.

I 2017 turnerede bandet med Kevin Garrett og COIN. I juli sidste år udgav trioen to, nye sange i form af singlerne ”Summer Days” og ”Freaking Out”. De to popbaskere er skrevet og produceret af trioen og er blevet massivt streamet.

Det hele startede i Boston på Berklee College of Music, hvor Zachary Charles, Nate Esquite og David Labuguen skrev musik til en række andre artister. Men i 2015 mødte de hinanden i New Jersey, hvor de begyndte deres musikalske hiteksperimenter.

Bandet udgav singlerne ”I Was Wrong”, ”Oceans Away” og “Cross My Mind”, hvor det førstnævnte opnåede over 16 millioner streams, og i slipstrømmen ramte ”Oceans Away” imponerende 36 millioner streams.

Bandet røg på en kæmpe arena tour med Panic! At The Disco. De har også spillet et utal af store festivaller som Austin City Limits, Lollapalooza og Bonnaroo. Nu er trioen endelig klar til at tage på en verdensomspændende turne, der bringer dem til VEGA den 9. april.

Billetter

Billetsalg

  • Generelt salg*
    Aflyst. Søg efter en anden dato.

Artister ved dette event