Gå til Angie Stone

Angie Stone

26 okt 2019
København V

Angie Stone

Store Vega , København V

20:00

Døre: 19:00

Billetpriser: 410 kr. + gebyr
Billetsalget er startet via vega.dk, livenation.dk og ticketmaster.dk.

 

VEGA og Live Nation præsenterer

"Angie Stone is an OG diva! She paved a way for artists like myself to join their gospel roots with catchy melodies and rap flows... making her a true pioneer of Hip-Hop/R&B and Soul music." - Faith Evans

Den GRAMMY-nominerede sangerinde, Angie Stone, tager sin fløjlsbløde stemme og ubestridelige soul-sange med til Store VEGA til sit første show i Danmark i mere end et årti.

Angie Stone kan med rette kaldes en pioner inden for soul-genren og musik generelt. Hendes talent for sangskrivning har ledt til at hun har skrevet hits for artister som Mary J. Blige, Stevie Wonder, D'Angelo, Alicia Keys, Lenny Kravitz og mange flere. Rolling Stone Magazine skrev engang om Angie Stone: "When soul music was in the lost and found, she came along to claim it."

Angie Stone blev go-to personen for flere pladeselskaber, da de i sin tid skulle udvikle nye visioner for musikken. I 70’erne var det Angie Stone der hjalp med at definere lyden for det legendariske Sugar Hill Records som medlem Sequence, den første kvindelige rapgruppe til at få udgivet musik på et pladeselskab. Deres hit ’Funk You Up’ er en klassikker der stadig sætte gang i dansegulvet den dag i dag. I 00’erne skrev hun under med J Records og udgav sine legendariske albums ’Mahogany Soul’, som gik guld, samt ’Stone Love’. Som en mester i selvfornyelse har Stone bevæget sig ubesværet mellem musikstudiet, scenen, Broadway, TV og film. Hun er en legende i den hårde musikbranche, hvor hun befinder sig i en liga for sig selv.

Født i Columbia, South Carolina, begyndte Angie Stone at synge gospel som barn. Hendes far, som var med i en lokal gospel kvartet, tog hende med ind at se koncerter med de store gospelartister, hvilket blev en stor inspiration for hende. Det var dog først med Sequence, rapmusikkens anden rap gruppe efter Sugar Hill Gang, at hun viste sit musikalske talent frem til verden. Sidenhen arbejdede hun sammen med Lenny Kravitz på fem albums, var med i 90’er R&B-trioen Vertical Hold og var med til at skrive og producere nogle af D’Angelos største hits.  I ’99 udkom hendes GRAMMY-nominerede ’Black Diamond’-album efterfulgt af en stime af hyldede albums i 00’erne. Angie Stone har holdt sig aktuel med regelmæssige albumudgivelser, hvor det seneste album ’Dream’ udkom i 2015. Nu er soul-legenden klar til at vise sit talent frem i Store VEGA.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 440,00 kr.

Artister ved dette event