Gå til Noname

Noname

06 apr 2019
København V

Noname

Store Vega, København V Detaljer

20:00

Døre: 19:00

Support: theMIND

 

Billetpriser: 260 kr. + gebyr
Billetsalget starter fredag 18. januar

VEGA og Live Nation præsenterer:
Efter sin udsolgte koncert i Lille VEGA i august, er Noname klar til at indtage Store VEGA 6. april.

Noname voksede op i Bronzeville-delen af Chicago, som er kendt for at være ståsted for mange anerkendte afroamerikanske artister og intellektuelle typer. Hun fik først øjnene op for sin kunnen med ord i high school, da hun tog et fag i ”creative writing”. Interessen for poesi og ”spoken words”-traditionen voksede, mens hun fandt inspiration i bl.a. Def Poetry Jam og open mic-arrangementer rundt omkring i Chicago. Dette ledte til at Noname begyndte at udfolde sit potentiale musikalsk og med debutmixtapet, ’Telefone’, som udkom i 2016, begyndte Noname at være på anmeldernes læber.

I Nonames sange har hun ofte en tilbagelænet stil, mens både vers, rim, sproget og leveringen er ramt af legesyge, når stavelser bliver stablet som alfabetiske-træklodser. Musikalsk kan hun sammenlignes med artister som Erykah Badu, Lauryn Hill og Solange. Teksternes grublerier, om afroamerikanske kvinders oplevelser og udfordringer i hendes hjemby Chicago, er dybt personlig og med beats der kombinerer de bedste elementer fra både hiphop, R&B, soul, gospel og jazz går hendes sange op i en højere enhed.

I september måned udkom debutalbummet, ‘Room 25’, som er et introspektivt projekt, der guider lytteren gennem den 25-åriges oplevelser omkring berømmelse, penge, kærlighed, livet derhjemme og på landevejen. Pitchfork beskrev albummet som: “a transcendent coming-of-age tale built around cosmic jazz and neo-soul, delivered by a woman deeply invested in her interiority and that of the world around her”. På albummet fortsætter Noname stilen fra debutmixtapet, med knivskarp lyrik og ordspil, der fortsat giver genlyd hos fans over hele verden som den perfekte opvarmning til Nonames kommende internationale tour.Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 285,00 kr.

Artister ved dette event