Gå til The Vintage Caravan

The Vintage Caravan

on 01 maj 2019
København V

Døre: 20:00

Support: Black Mirrors

 

Billetpriser: 180 kr. + gebyr
Billetsalget er startet via livenation.dk og ticketmaster.dk.

 

Med en gennemsnitsalder på kun 23 år, viser det islandske alternative/ classic rockband The Vintage Caravan en modenhed på niveau med et band der har turneret igennem årtier. De er klar til at vælte publikum bagover i Pumpehuset 1. maj.

Da bandet debuterede i 2012, på den islandske Eistnaflug festival, fik trioen kun tilladelse til at komme ind på festivalen hvis de var ledsaget af deres forældre. Festivalgængerne og journalisterne kunne ikke have forudset den magtdemonstration de ville blive vidner til. I kølvandet på en fantastisk optræden på festivalen det år, blev bandet booket til en stor omgang shows: Europæiske turnéer, inkl. shows i UK og Skandinavien sammen med bands some Europe, Blues Pills, Grand Magus og Orchid. I 2016 begyndte bandet at tage ud på deres egne headline-turnéer over hele Europa, UK og Latinamerika. Derudover har The Vintage Caravan spillet på et stort antal festivaller, såsom 2x Roskilde, 2x Wacken Open Air, Hellfest, Resurrection Fest, Summer Breeze, Graspop, og Ramblin’ Man Fair.

Indtil videre har The Vintage Caravan udgive tre fuldlængde albums. Deres seneste album ’Gateways’ blev udgivet 31. august i år på Nuclear Blast og blev #75 i Tyskland.

Seneste singler::
‘Reset’: https://www.youtube.com/watch?v=6omREbNT9D0
‘Reflections’: www.youtube.com/watch?v=b2YMvlhlCTU
‘Set Your Sights’: https://www.youtube.com/watch?v=MSVRoXEXDpo

Facebook: www.facebook.com/vintagecaravan
Website: www.thevintagecaravan.eu

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 205,00 kr.

Artister ved dette event