Gå til Foo Fighters

Foo Fighters + special guests The Minds of 99 + Frank Carter & The Rattlesnakes

Døre: TBD

Billetpriser: Først på Plænen (Front Field, First Access) 850,- / GA standing 695 kr. + gebyr
(begrænsning på 6 billetter per kunde)
Billetsalget starter fredag 23. november kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

FØRST PÅ PLÆNEN (Front Field, First Access) billet.
Der vil være en separat kø for holdere af FØRST PÅ PLÆNEN (Front Field, First Access) billetten, som vil få adgang til plænen først, lige når portene åbner kl 17.
Man skal være i køen til FØRST PÅ PLÆNEN (Front Field, First Access) senest 16.45. Kommer man efter portene åbner, er man ikke længere sikret adgang samt armbånd til
Front Field - vær opmærksom på at tider kan ændre sig, så kom i god tid!  Armbånd udleveres ved køen.
 
Der vil være presale Jyske Bank kunder og Live Nation Danmark nyhedsbrevsmodtagere presale fra onsdag 21. november kl. 10.00 til torsdag 22. november kl. 22.00).

FOO FIGHTERS
EUROPA 2019

Foo Fighters vender tilbage til Europa i sommeren 2019, hvor de skal spille shows i Kroatien, Danmark, Norge, Irland og Nordirland. Dave Grohl, Taylor Hawkins, Nate Mendel, Chris Shiflett, Pat Smear og Rami Jaffee fortsætter med at fylde stadioner og arenaer verden over. Rolling Stone beskriver bandets nuværende liveshow som ”…eksplosivt og euforisk… det vilde og brandfarlige sted hvor Grohls kærlighed til punk og klassisk rock mødes og samler sig i et voldsomt musikalsk raseri… et show fyldt med entusiasme, der kun er vokset over de seneste årtier.”

Tournéen bringer Foo Fighters til følgende byer:

19. juni Pula, Kroatien (Pula Arena)
25. juni Horsens, Danmark (Fængslet)
27. juni Bergen, Norge (Koengens Fæstning)
19. augugst Belfast, Nordirland (Vital Festival)
21. august Dublin, Irland (RDS Arena)

Billetterne til disse shows bliver sat til salg fredag den 23. november kl. 10.00. Find information om billetsalg på foofighters.com, horsensandfriends.dk og ticketmaster.dk.

Supportnavne vil blive offentliggjort senere.

Efter at have rejst jorden rundt i 2017, begyndte det utrættelige band 2018 med en tour i Australien og New Zealand og er fortsat med at spille tre timer lange rockmarathons i nogle af verdens mest prestigefyldte arenaer som Madison Square Garden, Fenway Park i Boston, Wrigley Field i Chicago, London Stadium samt en tilbagevenden til Ullevi Stadium i Gøteborg, hvor Dave Grohl brækkede benet under en tidligere koncert. En ulykke der i 2015 førte til The Broken Leg Tour. 2018 markerede også det første år for Foo Fighters egen CalJam festival. CalJam 2018 bød på et heaedliner set fyldt med Foo Fighters’ største hits, en sjælden Iggy Pop genforening med Post Pop Depression med Josh Homme i spidsen og afslutningsvis én fejring af Nirvana, hvor Krist Novoselic, Dave Grohl og Pat Smear mødtes på scenen. Et show som også bød på gæsteoptrædener af Joan Jett, Brody Dalle (the Distillers) og John McCauley (Deer Tick).


Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 735,00 kr.

Kan du ikke finde hvad du leder efter?

Vælg en anden dato

Artister ved dette event

Event information

The Minds of 99 spiller før Foo Fighters til rockbrag i Horsens

Solkongerne møder rockens ukronede konger, når The Minds of 99 den 25. juni spiller i Fængslet før koncerten med Foo Fighters.

The Minds of 99 har for længst erobret Danmark og spillede en komplet udsolgt tour i slutningen af 2019. Med tilføjelsen af The Minds of 99 er der lagt op til en storslået sommeraften i rockens tegn i Fængslet i Horsens. For der er sket noget efter udgivelsen af The Minds of 99s tredje og anmelderroste album Solkongen. Bandet har
vokset sig store og må nu se sig om efter nye og større rammer, for at samle det publikum de har opbygget igennem de sidste fem år. Og ikke mindst deres kæmpestore og anmelderroste koncert på Orange Scene på sidste sommers Roskilde Festival har bevist, at bandet nu er i en liga for sig selv i Danmark.

Udover The Minds of 99 tilføjer vi også det britiske rockband Frank Carter & The Rattlesnakes. Hvis du endnu ikke har oplevet Frank Carter og Co. live, kan du godt begynde at glæde dig. Frank Carter er en fantastisk frontfigur med en energi og publikumstække man sjældent set. Bandet har allerede etableret sig som et meget populært
navn blandt danske rockfans med overbevisende koncerter på både Roskilde Festival, Smukfest og Copenhell.