Gå til Deaf Havana

Deaf Havana

03 mar 2019
København k

Deaf Havana

Pumpehuset - Stor sal, København k Detaljer

20:00

Døre: 19:00

Support: Airways

 

Det britiske alternative rockband, Deaf Havana, tager deres eftertænksomme sange med til Pumpehuset.  

Kun en håndfuld britiske guitarbands har ramt top 10 på den engelske album-chart i 2018, kvintetten Deaf Havana er et af dem. Det alternative rock-band har for nyligt udgivet videoen til ’Worship’, der er den tredje single fra top 10 albummet ’Rituals’. Om sangen udtaler James Veck-Gilodi (vokal): ”Worship, for me, is potentially the saddest song on the record, there’s an underlying melancholy to it. I wrote it with my brother in a flat in Sheffield and we came up with phonetic sounds before we came up with lyrics, which is probably why the chorus melody is so rhythmic and not typical of how I usually write. It’s one of my favourite tracks on the record and it was the song we wrote the quickest, I think all in all it took us 15 minutes.”

Deaf Havana blev dannet i 2005, hvor medlemmerne mødte hinanden i college. Trods det faktum at frontmanden James Veck-Gilodi er et barn af 90’erne besidder han en gammel sjæl. Dette afspejles i tematikken i sangene, som på ’Rituals’ omhandler kampen og forløsningen. Da James for første gang i sit liv føler han har fundet et sikkert ståsted i verden, dækker teksterne temaer såsom, det at koble fra, arbejde med sit selvværd og at give slip på sine dæmoner. Musikken er til gengæld selvransagende og glad og på albummet fik bandet hjælp af London Contemporary Voices koret på fem sange, inklusiv første single ’Sinner’.

Det er den syngende guitarists færdigheder inden for storytelling i sangskrivningen, der i sandhed skiller Deaf Havana fra masserne på den UK rock-scenen, og har fik bandets karriere til hurtigt at eskalere. Men det er bandet i sin helhed der for alvor får sangene til at gå op i en højere enhed, når de intager scenen. Oplev dette i Pumpehuset til marts.

Billetpriser: 200 kr. + gebyr
Billetsalget starter mandag 12. november kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 225,00 kr.

Artister ved dette event