Gå til Apassionata

Apassionata: The Magic Dream

23 feb 2019
Copenhagen

Apassionata: The Magic Dream

Royal Arena, Copenhagen Detaljer

19:00

Døre: 17:30

Det imponerende hesteshow
APASSIONATA – THE MAGIC DREAM
kommer til København!
Der er garanti for fremragende underholdning

Billetpriser: PL1 620,- / PL2 520,- / PL3 420,- / PL4 250 kr. + gebyr
Der er to shows lørdag 23. februar:  kl. 14.00 og 19.00
Billetsalget starter mandag 12. november kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

APASSIONATA, er kendt for at levere fantastisk underholdning, og nu vil de igen inspirere deres publikum i en lang række europæiske byer. Det fremragende show med sin specielle blanding af heste, ryttere og akrobater, der tematisk er knyttet til en bevægende historiefortælling, kommer nu til Royal Arena for at begejstre det danske publikum. "APASSIONATA - THE MAGIC DREAM" vil fortrylle publikum med et nyt show, der indeholder alle de rigtige elementerne til en utrolig succeshistorie.

Plottet, som selvfølgelig drejer sig om heste, finder sted på Paris World Fair i 1900. Eleven Claude oplever mange eventyr på sin spektakulære rejse med sit luftskib SPHÄROS, før han finder sit livs kærlighed. APASSIONATAs kreative direktør gennem flere år, Holger Ehlers, var inspireret af Jules Verne's utopiske romaner. Ni rytterhold er i centrum i en række fantastiske, fantasifulde scener med en næsten endeløs kærlighedshistorie mellem menneske og hest.

„APASSIONATA – THE MAGIC DREAM“ overgå endnu engang de allerede høje forventninger til brandet. Flere end 65 heste og deres ryttere vil demonstrere deres ekstraordinære talent d. 23. februar 2019 i Royal Arena i København. 16 af de smukkeste hesteacer og deres ryttere vil stjæle rampelyset. Blandt dem er publikumfavoritter som Alejandro Barrionuevo fra Spanien, "Moments in Black" med fire meget specielle Frisere, og Kerstin Brein fra Østrig med sin betagende friheds-dressur. Miguel fra Tjekkiet fylder publikum med begejstring og holder verdenspremiere på et særligt western tema, mens den rheniske, trækhest Hermann og hans rytter Viktor Kirka fra Moldova med garanti vil få publikum til at grine. De andre stjerner fra showet kommer fra Frankrig, Holland og Tyskland.

I en verden, der er specielt skabt til "APASSIONATA - THE MAGIC DREAM", præsenterer ryttere og heste en række forrygende numre med mange spændende overraskelser. Fantastiske animationer fra det Oscar-vindende studio Pixomondo, specielle lasereffekter og indendørs fyrværkeri åbner for en helt ny dimension indenfor hesteshow underholdning. Publikum kommer ind i den imponerende verden af fascinerende heste. Overbevisende koreografier af Sándor Románans ExperiDance-ensemble og Holger Ehlers følelsesmæssige kompositioner smelter sammen til en unik live-oplevelse for hele familien.

Manuskriptet og musikken fra de succesfulde APASSIONATA-produktioner "Cinema of Dreams", "Under the morror's spell" og "Time for Dreams" er skabt af Holger Ehlers, som også dirigerer showet. Soundtracksne til disse shows er blevet hædret med tolv gange med guld og tre gange med platin.

APASSIONATA imponerer publikum med sin innovative blanding af kunstnerisk ridning, friheds-dressur, højeste niveau af klassisk dressur og sjove indslag, arrangeret i funklende lys og stemningsfuld sceneopsætning.
"APASSIONATA - THE MAGICAL DREAM" sætter nye standarder.


Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 275,00 kr.

Kan du ikke finde hvad du leder efter?

Vælg en anden dato

Artister ved dette event

Event information

FAKTA OG TAL

... flere end 65 heste og ryttere
... 130 tons sand og savsmuld, så showet har den rette underlægning
... 9 sættevogne og 5 hestetransportere der gang på gang transporterer showet sikkert rundt til publikum
... effekter og bevægelseslys illustrerer hver detalje for at sikre spænding og dramatik
... 200 kvadratmeter videoskærm, så APASSIONATA publikummet også bliver virtuelt fortryllet
... 102 medarbejdere arbejder døgnet rundt, så denne magiske drøm bliver til virkelighed hver aften


www.apassionata.show
www.facebook.com/apassionata.official
www.twitter.com/apassionata_
www.instagram.com/apassionata.official

PAKKER:

Meet & Greet - Stable Visit Pakke indeholder:
- En (1) af salens bedste siddepladser i dyreste billetkategori (PL1) til at se APASSIONATA - The Magic Dream i Royal Arena (Placering oplyses i købsprocessen)
- Besøg staldene før eller efter showet og oplev hestene på tæt hold
- APASSIONATA merchandisegave
- Et (1) APASSIONATA VIP-laminat med nøglesnor
- Særskilt VIP-indgang med check-in hos vores VIP-personale

Pakkepris inkl. billetgebyr: kr. 1475,-
Billetter


Hot Ticket Pakke indeholder:
- En (1) siddeplads i dyreste billetkategori (PL1) til at se APASSIONATA - The Magic Dream i Royal Arena (Placering oplyses i købsprocessen)
- APASSIONATA merchandisegave
- Et (1) APASSIONATA VIP-laminat med nøglesnor
- Særskilt VIP-indgang med check-in hos vores VIP-personale

Pakkepris inkl. billetgebyr: kr. 1175,-
Billetter