FKJ

to 14 feb 2019
København V

FKJ

Store Vega, København V Detaljer

21:00

Døre: 20:00

VEGA og Live Nation præsenterer:
Dans dig varm til FKJs elektroniske soul-soundtrack


Den 14. februar kan du igen opleve FKJ på dansk jord, når han åbner op for en kærlighedsfest af laber soul-pop i Store VEGA.


Multi-instrumentalisten FKJ (French Kiwi Juice) bringer en unik blanding af jordbunden soul og elektroniske indflydelser til musikmiddagsbordet. Det parisiske talent anses for at være en pioner inden for genren New French House, og han har formået at skabe et lydunivers, der veksler ubesværet mellem afslapning og fest.


FKJs produktioner prøver ikke at overkompensere med overflødige elementer, men lader stemningerne tale for sig selv. Live understreger han sin overlegne musikalitet ved at springe legende let mellem keyboard, guitar, saxofon og vokal.


Vince Fenton, som er FKJs borgerlige navn, er halvt franskmand og halvt new zealænder. Han har en baggrund som lydtekniker og startede sin musikkarriere i 2012 med ep’en Time for a Change. Debutalbummet, French Kiwi Juice, udkom sidste år og udfolder tilbagelænet magi i et flydende mix af karismatisk synth og funky croon.


Han har netop spillet en udsolgt koncert i Pumpehuset og kan på Valentinsdag opleves i København igen, når han fylder Store VEGA med kærlighed, lækre basslines, frække saxofon-soloer og en håndfuld glade, mirakuløse soul-popsange.

Fakta om koncerten:
FKJ – French Kiwi Juice (FR)
Torsdag d. 14. februar kl. 20.00
Store VEGA, Enghavevej 40, 1674 København V
Billetpris: 235 kr. + gebyr
Billetsalget starter fredag d. 9. november kl. 10.00 via vega.dk, Live Nation og Ticketmaster

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 260,00 kr.

Artister ved dette event