Gå til Karpe

Karpe

08 jun 2019
København V

Karpe

Store Vega, København V

20:00

Døre: 19:00

OBS: Udsolgt - venteliste oprettes via Ticketmaster

 

Norges største rapgruppe, Karpe, indtager Store VEGA til juni.

Karpe (Chirag Rashmikant Patel og Magdi Ytreeide Abdelmaguid) er klart det største rap act, hvis ikke det største band overhovedet, i Norge. Efter et årti på toppen af den norske musikscene, fortsætter de med at nedbryde barriererne med hvert træk de tager. Deres seneste udgivelse Heisann Montebello (2017) er deres mest bandebrydende indtil videre.

Alle ni sange på projektet blev udgivet med hver sin musikvideo. Dette musikalske og visuelle univers skabte stor debat og stridigheder, da det revolutionerede hvordan musik kan udgives. Efter tre udsolgte shows i Norges største spillested, Oslo Spektrum, udgav de en film baseret på det univers de havde skabt. Filmen Adjø Montebello var kulminationen og blev vist i biografer over hele Norge i fire dag i december 2017.   

For deres bestræbelser vandt gruppen blandt andet den norske Grammy for bedste album, bedste urban act, (Heisann Montebello), og bedste musikvideo (Hvite menn som pusher 50). De vandt den norske P3 Guld for bedste live act to år i træk og den prestigefyldte Amanda filmpris for bedste scenografi og production design (Adjø Montebello).

Check rapgruppen ud i Store VEGA lørdag 8. juni 2019.  

Billetpriser: 310 kr. + gebyr
Billetsalget starter fredag 2. november kl. 9.00 via vega.dk, livenation.dk og ticketmaster.dk

Billetter

Billetsalg

  • Generelt salg* UDSOLGT - venteliste via ticketmaster.dk
    Udsolgt. Søg efter en anden dato.

Artister ved dette event