Marc Rebillet

to 07 feb 2019
Copenhagen

Marc Rebillet

Koncerthuset, Studie 3, Copenhagen Detaljer

20:00

Døre: 19:00

Billetter: 180 kr. + gebyr

Marc ”Loop Daddy” Rebillets popularitet stiger minut for minut på YouTube med videoer af ham som musiker, skuespiller og humorist - men mest eksperimenterer han med at ”loope” instrumenter, samples og vokaler i sit vanvittige live show.  

Der findes ingen etikette for Marc Rebillet, og man kan slet ikke komme udenom den charmerende og latterligt sjove ”In Your Face”-improviserende musiker fra Dallas.
”Loop Daddy” som er Marc Rebillets alias, er en must see performer, som går sin sejrsgang på YouTube og optræder og improviserer live med sit elektroniske og eksperimenterende ”loop show”. Han finder på meget af sit sæt som showet skrider frem, og hans mål er at afvæbne publikum, få dem til at give slip og tvinge dem til at overgive sig og give ham deres opmærksomhed.
Marc Rebillets besynderlige brand af musikskabelse og maniske smitsomme energi kan du tjekke ud hans YouTube-kanal, men skal du have hele oplevelsen af Marc ”Loop Daddy” Rebillet, er du nødt til at indløse billet til, hvad der med overraskelsesgaranti bliver en intens og festlig aften i Studie 3 - så kridt danseskoene og få sikret dig billet til vinterens sjoveste fest.
Som opvarmning til koncerten med Marc ”Loop Daddy” Rebillet må du ikke snyde sig selv for et besøg på entertainerens YouTube-kanal:


https://www.facebook.com/marcrebillet/
https://www.youtube.com/marcrebillet

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 200,00 kr.

Artister ved dette event