Gå til Bon Jovi

Bon Jovi: This House Is Not For Sale Tour

ti 11 jun 2019
Sønderborg

Døre: 17:00

Pressemeddelelse fra Kulturpartneren

Bon Jovi giver koncert i Sønderborg
11. juni 2019

Et af verdens største rockbands giver den første koncert nogensinde på Danmarks nye, store spillested.
Den største rockkoncert nogensinde i Sønderborg

Det officielle billetsalg starter fredag 2. november kl. 10:00 via ticketmaster.dk
Billetpriser: Siddeplads 975,- / Golden Circle ståplads 975,- / Ståplads 710 kr. Max 8 billetter per køb. Priserne er excl. gebyr. Der vil også være VIP pakker i salg.

Fanklub presale fra tirsdag 30. oktober kl. 09.00

Der vil være presale Jyske Bank kunder og Kultur i syd fra onsdag 31.10 kl. 10.00 (47 timer)

Presale for Live Nation Danmark nyhedsbrevsmodtagere fra torsdag 1. november kl. 10.00 (23 timer) – max 4 billetter per køb ved alle presales. Læs livenation.dk (OBS: Hvis man ikke allerede på nuværende tidspunkt er modtager af nyhedsbrevet kan der gå op til en uge før nye profiler er synkroniseret, og tilgængelige i vores nationale nyhedsbrevsdatabase. Det er altså først når profiler er aktive i denne database, at de vil modtage vores nyhedsbrev og ligeså muligheden for presale.)


Koncerten arrangeres i samarbejde med Kultur i Syd. Kontakt Eventchef Jes Johansen for yderligere information, jes@kulturisyd.dk

www.Bonjovi2019.dk

Efter tusindvis af udsolgte koncerter star det klart:  Bon Jovi = En Vild Aften.

København kan, Horsens kan og nu kan Sønderborg føje sig til rækken af byer, som har formatet til at trække de største internationale rock-navne til Danmark.

Bon Jovi lander den 11. juni 2019 i Sønderborg med sin nye “This House Is Not For Sale” turne og indvier det nye koncertområde, Slagmarken, lige nord for Sønderborg, med Def Leppard som ”Very Special Guest”.

Store stjerner som Eric Clapton, Roger Waters, Elton John, Sting, BB King, Mark Knopfler og mange flere har lagt vejen forbi Sønderborg, men aldrig før har det været muligt at samle så stort et publikum. Det bliver den største koncert, der har været arrangeret i Sønderborg.

"Der findes intet bedre end at spille alle disse udendørs koncerter for tusindvis af fans. Vi glæder os utroligt til at se jer alle sammen", siger Jon Bon Jovi.

Det er Bon Jovis første turne i 6 år, og flere end 2.800 koncerter til dato har for længst bevist, at:  Bon Jovi + kæmpekoncert = En Totalt Vild Aften.

Bon Jovis europæiske “This House Is Not For Sale” turné kommer i kølvandet på bandets fantastiske koncertrække i USA, Canada, Brasilien, Argentina og Chile samt et helt igennem vellykket 2018, som bl.a. indbragte Bon Jovi en optagelse i “Rock and Roll Hall of Fame”.

“Disse kæmpe koncerter med titusindvis af fans samlet på en gang, det er det vi er gode til,” siger Jon Bon Jovi.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 740,00 kr.

Artister ved dette event

Event information

Succesen med det seneste album This House Is Not For Sale, som strøg til tops på hitlisterne rundt om I verden, markerede kulminationen på en af de mest stormfulde perioder i bandets 35-årige historie. Det udkom midt i en tid i 2016, hvor bandet spillede mange intimkoncerter, og det fremstod som en udfordrende markering, der blev afsættet for en helt ny æra for Bon Jovi og hans band.

Bandet har udviklet sig siden forrige verdensturne i 2013. ”Because We Can World Tour”, og byder i dag på de oprindelige Bon Jovi medlemmer David Bryan og Tico Torres sammen med Jon og garvede medlemmer som bassisten Hugh McDonald, co-producer og assisterende sangskriver John Shanks, multi-instrumentalist Everett Bradley and lead guitarist Phil X, som blev optaget i bandet på 2013 turneen. De var alle på scenen under en emotionel optræden ved indsættelsen i Rock And Roll Hall Of Fame, som kunne tilføjes til et betydningsfuldt år.

“- Vi er blevet et nyt og genfødt Bon Jovi, fortæller Jon. En yderligere forstærket besætning, som brænder igennem aften efter aften. Vi lyder bedre end nogen sinde før og nyder hvert øjeblik. Vi lander på scenen som et sammentømret band, hvor vi styrker hinanden og smelter sammen med publikum, og vi har aldrig haft det bedre."

Denne turné fokuserer kraftigt på hele det store bagkatalog af sange og musik, som har løftet Bon Jovis pladesalg helt op over 130 millioner. Bandet har hele 95 sange at vælge imellem ved hver koncert, men de kan også finde på at fyre nogle kendte hits af, såsom “You Give Love A Bad Name”, “It’s My Life”, “Wanted Dead Or Alive”, “Bad Medicine”, “Who Says You Can’t Go Home”, “Keep the Faith”, “Always”, “Have A Nice Day” og naturligvis “Livin’ On A Prayer."  

Arrangementet finder sted i naturskønne omgivelser ned mod Alssund i nordkanten af Sønderborg. Her er tilkørselsforholdene ideelle lige ved motorvejen, og der vil være god plads til alle.

Om BON JOVI:
Gennem en farverig karriere, som begyndte i 1983 og nu har spændt over mere end 35 år, har Bon Jovi spillet sig ind på en placering i rockmusikkens absolutte top.

Med et globalt salg på over 130 millioner albums, et kolossalt katalog med hits og flere end 2.800 koncerter i 50 lande med over 35 millioner koncertfans, er Bon Jovi indbegrebet af et på alle måder fuldendt rockband.

”Because We Can” turneen i 2013 blev den mest profitable af alle koncert-turneer det år. Inden denne, blev ”The Circle Tour” den turne i 2010, som med en omsætning på $ 201 mio. præsterede bedst, og i 2008 var det Bon Jovis ”Lost Highway” turne, som med en omsætning på $ 210,6 mio overgik alle andre.

Efter en afstemning i april 2018, hvor bandet fik over en million stemmer fra fans, blev Bon Jovi optaget i ”The Rock and Roll Hall of Fame”.

Se www.bonjovi.com for yderligere information.