Gå til Rival Sons

Rival Sons

ti 05 mar 2019
København V

Rival Sons

Store Vega, København V Detaljer

20:00

Døre: 19:00

 

OBS: UDSOLGT - venteliste via Ticketmaster.

 

RIVAL SONS ANNONCERER STOR EUROPÆISK 2019 TOUR OG SPILLER I STORE VEGA 5. MARTS

Det kræver massivt talent at lave rock, der lever op til old school-rock legender som Led Zeppelin, Rolling Stones og The Doors. Amerikanske Rival Sons hylder alle kæmperne i deres retro-univers, men fornyer også genren med et skud vital modernitet. Og når selveste Jimmy Page har anerkendt deres talent, så er man ikke i tvivl om at Rival Sons kan levere varen. Bandet offentliggør i dag en stor europæisk turné i 2019, hvor de bl.a. spiller seks shows i Storbritannien og kommer til København i Store VEGA 5. marts. Disse shows er bandets tilbagevenden til live-scenen i Europa efter at have spillet support for The Rolling Stones tidligere i år.

Annonceringen kommer efter udgivelsen af deres nuværende single ’Do Your Worst’, som er den første nye udgivelse fra bandets kommende LP. Den forventes at udkomme tidligt næste år på den GRAMMY-vindende producer Dave Cobbs label Low Country Sound / Atlantic Records. Medvirkende på LP’en er vokalist Jay Buchanan, guitarist Scott Holiday, bassist Dave Beste og trommeslager Mike Miley, og Rival Sons er pt. ved at færdiggøre de sidste detaljer på deres Low Country Sound debut. Albummet blev indspillet i det historiske RCA Studio A i Nashville og i det legendariske Muscle Shoals Sound Studio i Alabama med den mangeårige kollaboratør bag produktionen. Flere detaljer om den kommende LP annonceres snart.

Rival Sons startede i Californien i 2009 og kommer med en klassisk men unik blues/ rock-sound som drager inspiration fra 60’erne og 70’ernes største acts. Med det solide bagkatalog, inklusiv fem albumudgivelser, kombineret med en masse live-erfaring som support-act for bl.a. Black Sabbath, AC/DC og Kiss, bliver det utvivlsomt en aften med rock af allerhøjeste kvalitet. Sidst bandet besøgte Danmark var på Voxhall i 2017, hvor heavymetal.dk gav dem 9/10 dødningehoveder og skrev: ”For satan, hvor var de tændte fra starten. Hvis trommeslageren Mike Miley ikke skrålede med bag gryderne, hoppede han nærmest på sin trommestol. Til tider stod han endda op og spillede. Bandet er eller ikke det mest bevægelige, men de er kendt for at spille ærlig rock uden stjernenykker, og det fik vi så. Fuld autencitet.”

Support: The Sheepdogs
Canadiske The Sheepdogs har bygget deres karriere på et solidt klassisk-rock fundament, som vi kender det fra 70’erne. Kvintetten svinger det lange hår til bluesy boogie rock melodier og tekster om ulykkelig kærlighed på sange som ”Please Don’t Lead Me On” og ”I’ve Got A Hole Where My Heart Should Be”. Alt sammen inspireret af sydstaternes vilde vesten.  

Billetter

Billetsalg

  • Generelt salg* UDSOLGT - venteliste via ticketmaster.dk
    Udsolgt. Søg efter en anden dato.

Artister ved dette event