Gå til Aminé

Aminé

02 feb 2019
København S

Aminé

Koncerthuset, Studie 2, København S Detaljer

20:00

Døre: 19:00

OBS: UDSOLGT - VENTELISTE OPRETTES VIA DRKONCERTHUSET.DK

En af hip-hoppens mest innovative artister, Aminé, kommer til Danmark for første gang.
Oplev en af SoundCloud-generationens mest talenfulde artister når Aminé indtager DR Koncerthusets Studie 2.

Fra OutKast til Steven Spielberg, de kunstnere, der skubber kulturen i en ny retning, er ikke bare beboere i denne verden – de skaber deres egen. Det var lige præcis dét Aminé gjorde på hans debutalbum fra 2017 ’Good For’. Båret af gennembrudshittet, det tredobbelt platin-certificerede, ’Caroline’, samt singlerne ’REDMERCEDES’ og ’Wedding Crashers’ feat. Offset, gjorde albummet øjeblikkeligt indtryk efter sin udgivelse. Dette ledte til at det amerikanske hip-hop magasin, XXL, gav Aminé en plads som en del af dets anerkendte ”Freshman Class” i 2017.  

Aminé, der er fra Portland, Oregon, er den slags artist der altid går imod forventningerne. Som rapper, kunstner og instruktør drager han både inspiration fra sine Etiopiske rødder, såvel som megastjerner som Kanye West og André 3000. Der er større sandsynlighed for at han indspiller sin musik i en afsidesliggende Air BnB-hytte end i et glamourøst studie. Hans livslange passion for musikken ledte til at han begyndte at uploade sine sange på SoundCloud i 2015. Med sine visuelle tekster, brillante produktioner, samt smarte og catchy bars blev han hurtigt et fænomen på platformen med mere end 1 million streams af udgivelsen ’Calling Brio’.

Det gik hurtigt for Aminé og successen blev større. 2017-hittet ’Caroline’, med sin funky tribal bounce, har i skrivende stund mere end 365 millioner streams på Spotify, over 75 millioner SoundCloud plays og over 239 millioner views på YouTube. Det ramte bl.a. #1 på Spotifys global viral chart og #11 på Billboards Hot 100 Songs Chart. Senest udgav Aminé i sommers ‘ONEPOINTFIVE’, hvor især singlen ’REEL IT IN’ er perfekt til at teste bassen i dit anlæg. I 2019 lander hans andet fuldlængde album og mon ikke Aminé kommer til at genopfinde kulturen endnu en gang.

Billetter

Billetsalg

  • Generelt salg* UDSOLGT - venteliste via drkoncerthuset.dk
    Udsolgt. Søg efter en anden dato.

Artister ved dette event