Gå til Billy Lockett

Billy Lockett

31 mar 2019
København V

Billy Lockett

Pumpehuset - Lille sal, København V Detaljer

21:00

Døre: 20:00

Support: Ferris & Sylvester

 

Billy Lockett kommer tilbage til Danmark med sit første headliner show i København.

Sidst singer/ song writeren fra Northampton, England besøgte Danmark var da han for nyligt spillede et betagende set som support for Jeff Lynne’s ELO. Til marts tager han sin bevægende musik med i Pumpehuset.

Man kan mærke Billys personlighed i hans musik og han virker vis af sin alder. Hans sange er hjerteskærende ærlige med en sound der er inspireret af artister som Bon Iver, den London-baserede pop-duo Oh Wonder og Chet Fakers elektroniske soul elementer. Billys motivation for at lave musik stammer fra en fascination for den italienske pianist, og komponist, Ludovico Einaudi, og det har ledt til at Billy selv har udviklet fejlfri teknik på klaveret.

Debut-EP’en ’Burn It Down’ fra 2016 introducerede Billy Locketts imponerende potentiale til verden. Med løbende udgivelser har han fortsat brilieret med sin evne til ubesværet at levere intelligent sangskrivning. Hans dybt intime og passionerede stil på scenen matcher hans skarpe song writing og får musik og performance til at gå op i en højere enhed. På nuværende tidspunkt arbejder Billy på sit kommende debutalbum og dermed bliver koncerten i Pumpehuset 31. marts en klar must see.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 195,00 kr.

Artister ved dette event