Gå til YOAV

YOAV: Multiverse Tour 2019

ti 19 feb 2019
København S

YOAV: Multiverse Tour 2019

Koncerthuset, Studie 2, København S Detaljer

Døre: TBD

Support: Hush Forever

 

Yoav har haft et ganske særligt forhold til Danmark lige siden sin debut tilbage i 2008.


Billetpris København: 250 kr. + gebyr
Billetsalget starter fredag 21. september kl. 10.00

Den utrolig talentfulde sydafrikanske singer/songwriter markerer sine første 10 år med udgivelsen af sit fjerde album "Multiverse", der netop er udkommet. Et nyt musikalsk eventyr folder sig hermed ud fra en unik alternativ popartist, der nu er tilbage efter en lang pause fra æteren og livet på landevejen. Yoav er tilbage med fornyet energi, og et nyt twist til hans genkendelige sound.

De første livstegn herhjemme viste sig i 2008, da DJ Kjeld Tolstrup ringede til det danske label. Han var klar i spyttet med sin besked "I har en kunstner, som hedder Yoav. Ham skal I gøre noget ved". Dernæst skrev den danske DJ til Yoav via MySpace, og fortalte at han ville spille "Club Thing" i sit radioprogram. Yoav's bagland lagde ikke så meget i dén besked, indtil de opdagede at MySpace-profilen nærmest blev oversvømmet med likes og kommentarer fra danske fans.

Det, som udlændingene ikke viste, var at Kjeld Tolstrup var gæst i DR P3s populære radioprogram ”De Sorte Spejdere” nu og da, hvor han kom med sin hit-krystalkugle og fortalte om, hvilke kunstnere, som lå og ulmede i undergrunden. Og De Sorte Spejdere havde i den grad fingeren på pulsen og hjalp masser af upcoming musikere på vej.

Og så fik de danske labelfolk ellers travlt med at invitere den hypede musiker på dansk PR-visit. En koncert i Lille VEGA var allerede programsat i januar 2008. Yoav og hans crew ankom en dag før for at besøge netop De Sorte Spejdere for at sige tak for støtten. Igen viste Anders Breinholt og Anders Lund Madsen, at deres lyttere faktisk lyttede og tilmed havde en formidabel musiksmag.. og Yoav's optræden i det populære radioprogram på P3 tredoblede billetsalget til koncerten dagen efter.

Der fulgte flere koncerter, festivaler og TV-optrædender gennem årene, som også bød på musikalske samarbejder og personlige venskaber med danske musikere og producere. Stadig den dag i dag er der tætte bånd til danskerne, idet hans aktuelle album "Multiverse" er producert af Lasse "Illinton" Mosegaard. Illinton, som er bosiddende på Ibiza, kan nogen måske huske som medlem af hedengangne Dr. Baker i starten af 90'erne.

Hits som Club Thing, Beautiful Lie, We All Are Dancing og Dopamine vil helt sikkert være at finde på sætlisten til vinter.

Lyt til det nye album “Multiverse”: https://lnk.to/Yoav-Multiverse
Følg YOAV: www.facebook.com/yoavmusic / www.youtube.com/yoavmusic / www.yoavmusic.com


Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 270,00 kr.

Kan du ikke finde hvad du leder efter?

Vælg en anden dato

Artister ved dette event