MHD

on 30 jan 2019
København SV

MHD

Valby Hallen, København SV Detaljer

20:00

Døre: 18:30

Den franske afro trap pioner MHD kommer tilbage til Danmark efter sin sidste udsolgte, og meget positivt omtalte, koncert på Store Vega, samt et brag af et show på Roskilde Festival 2018.

Med mere end 2 millioner followers på Instagram, 800.000 på Facebook og mere end 200 shows i Europa, USA og Afrika har 23-årige Mohamed Sylla, AKA MHD, hurtigt skabt sig et navn på hip-hop scenen. Ved at udvikle sin egen stil af musik, hvor han tager den traditionelle afrikanske musik og mixer den med moderne trap, har MHD med raketfart fået berømmelse i Frankrig som ‘petit prince’ på den nyopståede 'afro trap' scene. Der gik dog ikke lang tid før den brandvarme afro trap bølge bevægede sig udover de franske landegrænser. Mange vil udpege MHD som grundlæggeren af den afro beat sound som mange af de største danske urban hits har fundet inspiration i henover de sidste tre år.

Det var da også tydeligt at de danske afro trap-/ afro beat-fans havde hørt om legenden, MHD, da han væltede Store VEGA i 2017. Koncerten, der nærmest er blevet en urban myth i københavnske hiphop-kredse, blev da også hyldet af diverse urban-medier. I en 5-stjernet anmeldelse i Soundvenue skrev de følgende: ”De ville ikke slippe ham. Da MHD rundede lidt over en times koncert af med at crowdsurfe, ville publikum på Store Vega simpelthen ikke slippe taget om den franske rapper, før en fra franskmandens entourage fik vristet ham fri. Rapperen selv smilede stort under hele seancen, og måske var han klar over, at han ikke kun havde givet en exceptionelt stærk koncert, men også havde holdt en fejring, der var helt unik i dansk sammenhæng.”

Efter MHD satte standarden for hvordan man fyrer op under publikum i Store VEGA, blev successen da også gentaget på Apollo på Roskilde Festival 2018, da MHD igen holdt folkefest. Til januar står Valby Hallen for tur, og med et nyt album i bagagen, der udkommer 19. september, kan vi se frem til endnu en legendarisk aften med MHDs afro trap tunes bragende igennem lydsystemet.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 380,00 kr.

Artister ved dette event