4U: A Symphonic Celebration of Prince with the Stockholm Concert Orchestra

fr 07 dec 2018
København k

4U: A Symphonic Celebration of Prince with the Stockholm Concert Orchestra

Operaen, København k Detaljer

20:00

Døre: 19:30

4U: A Symphonic Celebration of Prince kommer til Operaen i København fredag 7. december
Billetsalget starter på fredag 14. september kl. 09.00. 4U vil præsentere Prince’s musik som aldrig før med et fuldt symfoniorkester.


Billetpriser: 670,- / 570,- / 470,- kr. + gebyr
Billetsalget starter fredag 14. september kl. 09.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk


Live Nation Urban og TCG Entertainment annoncerer at den nye produktion “4U: A Symphonic Celebration of Prince” kommer til Danmark til december.
Live Nation Urban og TCG Entertainment vil produere og turnére med den første og eneste officielle Estate-godkendte symfoniske Prince-hyldest, med titlen 4U: A Symphonic Celebration of Prince.  
4U vil præsentere Prince’s musik som man aldrig før har hørt det med et fuldt symfoniorkester. Dertil vil hvert show også inkuldere et liveband med verdensklasse musikere og vokalister der vil spille og optræde sammen med orkestret.

4U vil trække fra Prince’s enestående og omfattende musikkatalog, og fremhæve mange af hans hits, der fortryllede generationer af fans sammen med mindre kendte musikalske
juveler. Questlove, der er stor Prince fan, har hjulpet med at kurere musikken og de orkester-arrangementer, der vil blive spillet af symfoniorkestret. Læs Questlove interview med Washington Post her


Koncerten i Operaen er en del af en omfattende 2018 tour som vil inkludere shows i både USA og Europa.  

Om The Prince Estate:
The Prince Estate repræsenterer Prince’s liv og arbejde og kultiverer muligheder for at fremme hans eftermæle. Som den eneste autoriative kilde til alt hvad der omhandler ”Prince”, ønsker The Prince Estate at inspirere, oplyse fans og hylde Prince i sin helhed, og forvalte Prince’s eftermæle i fremtiden.
www.princeestate.com


Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 510,00 kr.

Artister ved dette event