Gå til Matt Corby

Matt Corby

ma 04 feb 2019
København V

Matt Corby

Store Vega, København V Detaljer

20:00

Døre: 19:00

 

OBS: UDSOLGT - venteliste oprettes via Ticketmaster

 

Support: Jarryd James

 

VEGA og Live Nation præsenterer…
Den australske singer-songwriter Matt Corby kommer tilbage til Store VEGA.

Det er svært ikke at få gåsehud når Matt Corby folder sine fantastiske vokal præstationer ud. Han fik sin musikalske start i kirken, hvor han sang gospel og turnerede rundt med et kirkeband. Senere begyndte han at deltage i forskellige talentkonkurrencer, men han var ikke i stand til at finde sin unikke musikalske retning endnu. Det var først da han som 18-årig tog turen til London, og fandt de rette samarbejdspartnere, at han fik øjnene op for at skrive sine egne sange og ordenes vigtighed for musikken.  

Efter hans ophold i London tog Matt Corby tilbage til Australien med en fornyet energi og vilje til at lave musik. Til at starte med spillede han mindre shows, mens hans sangskrivning blev bedre og bedre. Det ledte til at han i 2012 fik sit store gennembrud med sangen ’Brother’, der endte med at gå femdobbelt platin i Australien. ’Brother’ ledte til udgivelsen af EP’en ’Resolution’ fra 2013. Sidenhen holdte han lav profil indtil han i 2016 udgav sit første fuld-længde-album, ’Telluric’, som gik nummer 1 i Australien. Det seneste udspil fra Matt Corby udkom i august måned i år med udgivelsen af singlen ’No Ordinary Life’. På den nye single viser han sin evne til at skrive sofistikerede tekster og inkorporere fængende melodier i et optimistisk univers.

Sidst Matt Corby besøgte Store VEGA var i 2016 i en udsolgt sal. Om den koncert skrev Bands of Tomorrow: ”Hele koncerten igennem blev der, helt fortjent, jublet og klappet, hver gang hans vokal peakede i imponerende falsetter og ligeledes dykkede til toner så dybe, at jeg personligt ville skulle læne nakken tilbage for at komme i nærheden af at ramme dem. Og hele vejen igennem med en ro og coolness, der fik kunsten til at ligne en leg.” Der skulle eftersigende komme nyt album senere på året. Dermed ser vi frem til endnu en aften med Matt Corby i Store VEGA og med nyt materiale i ryggen.

Support bliver Jarry James. Australske Jarryd James fik sit store gennembrud med singlen ”Do You Remember”, der forfører lytteren med sine bittersøde toner. Debutalbummet Thirty One fra 2015 fik en varm velkomst, og samme år drog James på tour med sine musikalske legekammerater Angus & Julia Stone.

 

Billetter

Billetsalg

  • Generelt salg* UDSOLGT - venteliste via ticketmaster.dk
    Udsolgt. Søg efter en anden dato.

Artister ved dette event