Gå til NAO

NAO

on 13 mar 2019
København V

NAO

Store Vega, København V Detaljer

20:00

Døre: 19:00

VEGA og Live Nation præsenterer…

Nao bringer sin unikke stemme og eksperimenterende future-pop-lyd til Store VEGA.

Med flair for at udforske forskellige lyduniverser, rejser Nao ubesværet mellem genrer. Det har betydet at hun har cementeret en plads som et af Storbritanniens mest originale talenter. Nao faldt for musikken i en ung alder da hun lærte at spille klaver. Senere blev hun optaget på det prestigefyldte Guildhall School of Music and Drama – en skole for unge musiktalenter. Her begyndte hun at få øjnene op for sine sangevner og begyndte at spille mindre shows. Til et af disse shows blev hun spottet af en musik-manager, som kunne se potentiale i det musikalske vidunder. Nao og manageren klikkede i en samtale omkring deres fælles interesse for artisterne SBTRKT og Sampha, som var fremadstormende på daværende tidspunkt. Dette møde blev en øjenåbner for Nao, da manageren åbnede op for muligheden for at få hendes musik udgivet.

Naos første udgivelse landede kort tid efter i form af hendes 2014-EP ’So Good’, som bestod af fire eksperimenterende popsange. Derfra fortsatte Naos udvikling og hun spillede på større og større scener. I 2016 kom albummet ’For All We Know’, som for alvor blev hendes gennembrud. Singlen ’Bad Blood’, der pt. har mere end 30 millioner streams på Spotify, har også været i høj rotation på bl.a. DR P3. Albummet var en triumf for future-pop og ledte til at Nao fik en nominering som Best British Female Solo Artist til Brit Awards.

Listen af artister som Nao har arbejdet sammen med består bl.a. af navne som Disclosure, Mura Masa, Kaytranada og Stormzy. På sin seneste single ’Make It Out Alive’ har hun taget SiR med, som er signet på det LA-baserede pladeselskab TDE, der bl.a. huser artister som Kendrick Lamar og SZA. Igen, viser Nao på denne sang hvordan hun ubesværet udtrykker følelser gennem hendes musik, lyrik og uforlignelige vokalregister. Hør den her: http://smarturl.it/mioa. Senere på året udgiver Nao sit andet album, så vi vil med stor sandsynlighed kunne se frem til helt friskt materiale når Nao indtager VEGA til marts.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 260,00 kr.

Artister ved dette event