Gå til Bliss Signal

Bliss Signal

13 apr 2019
København V

Bliss Signal

Lille Vega, København V Detaljer

20:00

Døre: 19:00

VEGA og Live Nation præsenterer:
Elektroniske genistreger spindes med potente black metal-riffs
Bliss Signal er et kreativt møde mellem de to producere Mumdance og WIFE, der med deres vidt forskellige baggrunde skaber en sløret, men samtidig knivskarp fusion af techno og black metal. D. 22. november bliver Lille VEGA pakket ind i deres atmosfæriske fællesprojekt.

Siden 2017 har Mumdance og WIFE mødtes på midten af deres musikalske interesser og vævet hårdtslående black metalriffs ind i en tåge af elektroniske beats. Debut-ep’en blev sluppet fri i august, og det fulde album udgives d. 28. september.

Det er to verdner, der mødes i det musikalske samarbejde Bliss Signal. På den ene side finder du Jack Adams aka Mumdance, som har gjort sig bemærket i den britiske undergrund for sin dansegulvshybrid af grime og techno.

I den anden ende af spektret befinder James Kelly sig. Den tidligere forsanger i black metal bandet Altar og Plagues kastede sig over soloprojektet WIFE, der udfolder hans langvarige interesse for elektronisk musik.

“I come from an electronic background and love metal and James comes from a metal background and loves electronic music,” fortæller Adams. Sammen får de Lille VEGA til at ulme med deres musikalske kontraster.

Ingen billetter til salg

Besøg os snart igen for eksklusiv adgang til billetter!

Artister ved dette event