Videoer

    Mere information

    Shinedown er blevet udnævnt som #1 på Billboards Greatest Of All Time Mainstream Rock Artists Chart, efter at have nået fleste topplaceringer i chartens 40-årige historie. Med en lange række #1 hitsingler, inklusiv "Planet Zero", " Atlas Falls," "GET UP," ATTENTION ATTENTION," "MONSTERS" og "DEVIL", er de et af tidens mest populære hard rock-bands i USA.
     
    Shinedown har cementeret deres status som et af de vigtigste og mest fremadskuende bands inden for musikken. Deres inkarnerede dynamik, har været banebrydende og har givet dem mere end 6,5 milliarder streams globalt, en rekord på 18 #1 rock-hits, 14 platin- og guldsingler og 10 millioner solgte albums på verdensplan.
     
    De er kendt for de aktuelle og ærlige budskaber i deres sange, der giver genklang med ikke kun deres globale publikum og rocksamfundet, men også den amerikanske kultur som helhed. På deres mesterlige 7. studiealbum ’’Planet Zero’’, der udkommer den 1. juli og som indeholder den seneste single, "Daylight" og lead singlen "Planet Zero", leverer Shinedown et skarpt, men optimistisk blik på de udfordringer som samfundet har gennemgået i de sidste par år, sideløbende med et budskab om håb, udholdenhed, triumf og medfølelse.
     
    Hyldet for deres hæsblæsende live shows, eksplosive rock 'n' roll-ånd, tankevækkende tekster og melodiske sensibilitet, fortsætter Shinedown med at få ”die hard” kærlighed fra millioner af fans verden over. Dette har resulteret i utallige udsolgte arena-turnéer og headline shows på festivaler.

    Facebook

    Instagram

    Genrer

    Flere Live Nation nyheder