HammerFall

fr 19 okt 2018
København k

HammerFall

Pumpehuset - Stor sal, København k Detaljer

21:00

Døre: 20:00

Siden debuten i juni 1997, har HammerFall været med til at forme den svenske hard rock-scene. Deres lyd er tydeligt inspireret af 80'ernes metal-lyd og bl.a. bands som Judas Priest og Manowar. Med 10 studiealbums, flere hitlisteplaceringer, plader med guldcertificeringer, udsolgte turnéer og meget andet, har de skabt en solid liste af bedrifter. I 2005 skrev de historie, da de som det første hard rock-band fra Göteborg headlinede Scandinavium. Efter en velfortjent pause gjorde de comeback i 2014 med den anerkendte plade ’(r)Evolution’ og rejste verden rundt på deres World Wide Revolution turné. Det bannede vejen for deres tiende, og seneste, album ’Built To Last’ som udkom i 2016.

Bandet, som flere gange har spillet i Danmark, havde vi senest fornøjelsen af at opleve i 2017, hvor deres koncert i Amager Bio bragede igennem og scorede 4/5 i Devilution. Her udtalte anmelderen: ”Frontmand Cans med en nærværende, lun, selvironisk, gemytlig udadvendthed, trak publikum tæt på og skabte den helt rette stemning. Og så på svensk (ja tak!), endda med et par danske ord iblandt, hele vejen. For denne anmelder giver det skandinaviske sprog bare en helt anden intimitet og kemi…”
 
Til oktober bringer HammerFall atter deres klassiske kombination af fantasyinspireret heavy metal og power metal tilbage til Danmark, og det bliver en fredagskoncert som ægte metalfans ikke må gå glip af.

I salg nu!

Generelt salg*

305,00 kr.

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 305,00 kr.

Artister ved dette event

I salg nu!

Generelt salg*

305,00 kr.

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor