Crossfaith

fr 05 okt 2018
København k

Crossfaith

Pumpehuset - Stor sal, København k Detaljer

21:00

Døre: 20:00

Billetpriser: 230 kr. + gebyr
Billetsalget starter onsdag 11. juli kl. 10.00

Det japanske hardcore-/ heavy metal-band Crossfaith besøger Pumpehuset til efteråret. Med i bagagen har de deres nyeste EP ’Wipeout’, som er den seneste i en række af innovative udgivelser. På EP’en fortsætter bandet med at udvikle deres unikke stil, med synths der lyder som guitarer, guitarer der lyder som laserstråler og højteknologiske beats hele vejen igennem. Det er lyden af et band der fornyer deres identitet med hver udgivelse.

“The future won’t wait for us, so let’s dive in together!” siger frontmanden Ken. “I’m tired of this world and I think a lot of people feel the same way. It’s hard to wait
for the future...”

På ’Wipeout’ EP’en er vi vidner til at Crossfaith hæver deres kunstneriske niveau endnu mere, og på en måde kun de kan gøre det. Deres sange indeholder blandt andet referencer til Final Fantasy VII, advarsler om faren ved atomkraft, som kan høres på tracket ’Vermillion Gold’, og ser ud til at antænde pitten – især på tracket ’The Flames’. Dermed er EP’en endnu en enestående tilføjelse til deres fortælling.

Udover de nye sange, kan man forvente at Crossfaith også medbringer numre fra deres tidligere udgivelser. Heriblandt, den revolutionerende ’Freedom EP’ og ’New Age Warriors’ fra 2017, som byggede videre på 2015-albummet ’Xeno’, ’Apocalyze’ fra 2013 og ’ZION EP’ fra 2012. Kombineret med bandets enorme tour-erfaring bliver det dermed en hæsblæsende oplevelse i Pumpehuset fredag 5. oktober.

I salg nu!

Generelt salg*

kr. 255,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra kr. 255,00

Artister ved dette event

I salg nu!

Generelt salg*

kr. 255,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor