Gå til Kakkmaddafakka

Kakkmaddafakka

ti 22 jan 2019
København k

Kakkmaddafakka

Pumpehuset - Stor sal, København k Detaljer

21:00

Døre: 20:00

OBS! Koncerten med Kakkmaddafakka er flyttet til d. 22. Januar 2019 i Pumpehuset. Alle købte billetter vil være gyldige til den nye dato.
Ønsker man at refundere sin billet grundet flytning af dato, skal man henvende sig til Ticketmaster senest d. 5. Januar 2019. Efter denne dato er det ikke længere muligt at få refunderet sine billetter. Vi glæder os til en fantastisk aften i selskab med Kakkmaddafakka d. 22 Januar i Pumpehuset.

Vi må desværre meddele, at Kakkmaddafakkas koncert i Pumpehuset Onsdag d. 24. oktober er blevet udskudt grundet sygdom i bandet.
Der arbejdes på højtryk for at finde en ny dato, hvor købte billetter vil være gyldige.
Ønsker man at refundere sin billet grundet flytning af dato, skal man henvende sig til Ticketmaster. Købte billetter vil være gyldige til den nye dato.
 
Læs bandets statement herunder:
“Terrible news. We have to cancel/reschedule our Globalistic tour due to illness. We are very sorry about this uncontrollable situation and we were very looking forward to to all the sold out shows. This is the first time we ever have to cancel a tour, but we won't do a tour when we can't be sure that we can give you 110% full KMF. We will soon be back with more.”

 

Support: Late Verlane

 

OBS: UDSOLGT - venteliste via ticketmaster.dk

 

Roskilde Festival-aktuelle Kakkmaddafakka kan opleves i Pumpehuset 24. oktober

Billetpriser: 250 kr. + gebyr
Billetsalget starter fredag 6. juli kl. 10.00

Det norske Indie/dance/rock/pop band Kakkmaddafakka (KMF) består af en gruppe gamle venner og to brødre. De er kendte for deres smittende lystige og geniale liveshows, og bandet er både energifyldte, charmerende og teknisk dygtige.

Det beviste de allerede i 2016 hvor de første gang spillede på både SPOT og Roskilde Festival. Bandet der blev
dannet i Bergen i 2004 var gæster på Roskilde festivalen kort tid efter, og satte som mål at de en dag ville spille på festivalen selv, det gik i opfyldelse, og de
gjorde det så godt i 2016, at de i år blev inviteret tilbage. Koncerten løb af stablen i aftes (4.7) på Avalon scenen, og bandet leverede et storartet og underholdende show,
hvor den musikalske kvalitet selvklart var i top. KMF viste samtidig hvor tjekkede og sammenspillede de er som band, en fornøjelse at opleve!

Sekstetten er aktuelle med deres femte album "Hus" som de udgav i september 2017. Se videoen til tracket "Neighbourhood" her:

https://fanlink.to/hus
http://www.kmfband.com/
https://www.facebook.com/kakkmaddafakkaofficial/

Ingen billetter til salg

Besøg os snart igen for eksklusiv adgang til billetter!

Artister ved dette event