Gå til The Hunna

The Hunna

fr 26 apr 2019
København V

The Hunna

Lille Vega, København V

21:00

Døre: 20:00

OBS: Koncerten med The Hunna er blevet flyttet til 26. april.

 

VEGA og Live Nation præsenterer:
The Hunna slipper nyt album og eksplosive omkvæd løs i VEGA
I fredags forkælede The Hunna deres dedikerede fans med den nye plade Dare og den 4. december bliver Lille VEGA smurt ind i deres uimodståelige poppunkede rock.

The Hunnas single ”Bonfire” spredte sig som en steppebrand, da den blev sluppet løs for tre år siden. Deres melodiske rock er uforskammet catchy, og det er umuligt for lytteren ikke at overgive sig til, hvis man har en svaghed for storslåede omkvæd og punket charme.

Der er overhængende risiko for, at du får The Hunnas velsmurte sange på hjernen, hvilket bl.a. var grunden til, at de fire engelske gutter blev spået som Englands næste store rocksensation. Deres debutalbum 100 er spækket med guitarer, utæmmelige klimakser og ungdommelig energi.

I deres hjemland boltrer de sig med udsolgte shows og har desuden turneret flittigt. Der er fuld smæk på deres medrivende liveshows, hvilket de også beviste på dette års Roskilde Festival under Pavilion-dugen.

Den britiske kvartets turné med The 1975 var med til at øge deres fanskare, der har fulgt dem trofast lige siden. Udgivelsen af Dare og den tilhørende promoveringsturné blev oprindeligt udskudt, da mange af bandets loyale fans kontaktede dem med ønsket om nye datoer uden for den forestående eksamensperioden.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 220,00 kr.

Artister ved dette event