CAM

ma 17 sep 2018
København V

CAM

Lille Vega, København V Detaljer

20:00

Døre: 19:00

Karismatisk country og girl power fra bramfri Cam

Billetpris: 155 kr. + gebyr
Billetsalget starter torsdag den 28. juni kl. 9.00


Amerikanske Cam står bag flere hits for Miley Cyrus, og teaser lige nu for ny musik i eget navn. Hun er klar med en omgang charmerende country med feministiske budskaber, når hun giver koncert i Lille VEGA den 17. september.  

Den åbenhjertige sangerinde Cam er ikke bange for at skabe røre i countryvandende med sine ligefremme sange. Senest er det den frimodige single ”Diane”, der vandt tredjepladsen på Rolling Stones’ liste over 2017s bedste countrysange. Den fremstår som et intelligent svar til Dolly Partons countryklassiker ”Jolene” og adresserer åbent utroskab fra elskerindens perspektiv.

Udover sin egen musikalske karriere har Cam også haft stor succes med at skrive sange for Miley Cyrus og har samarbejdet med Sam Smith på sangen ”Palace.” Smith inviterede Cam med på scenen for at fremføre sangen, da han spillede fire udsolgte aftener i Londons O2-arena.

”Diane” er første single fra Cams tredje album, der endnu ikke har en fastlagt udgivelsesdato. Dog lover Cam, at man godt kan glæde sig. ”So far it’s the best stuff that I’ve written. And I think if you love “Diane” you’re going to love the rest of it.”

Kvindesolidaritet er et af de vigtigste budskaber for amerikanske Camaron Ochs, der blot optræder under kælenavnet Cam. Gennem fængende countrymelodier sætter Cam spørgsmålstegn ved de store kønsforskelle, hun har oplevet på egen krop i countrymiljøet. Hendes musik fortæller sandheder, der har som formål at tale direkte til kvinder og hjælpe dem til en bedre selvforståelse.

Sangerindens debutalbum, Heartforward, udkom i 2010 og viste Cams folk-pop side, som hun siden har lagt på hylden til fordel for countryindflydelser. I løbet af sin opvækst i Californien brugte Cam meget tid på landet hos sine bedsteforældre, hvor hun blev introduceret for blandt andre Patsy Cline. Countrymusikken kom for alvor på banen for Cam under arbejdet med hendes opfølger, Untamed, fra 2015. Her høstede balladen ”Burning House” en Grammynominering som ”Best Solo Country Performance”.

I salg nu!

Generelt salg*

kr 180,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra kr 180,00

Artister ved dette event

I salg nu!

Generelt salg*

kr 180,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor