Nightwish

03 nov 2018
København SV

Nightwish

Valby Hallen, København SV Detaljer

19:40

Døre: 18:00

Det finske metalband Nightwish der spillede på på COPENHELL festivalen i aftes annoncerer, at de kommer tilbage til København til efteråret, og spiller koncert i Valby Hallen som et led i deres “Decades: Europe 2018” tour.

Billetpriser: 400 kr. + gebyr
Billetsalget starter lørdag 23. juni kl. 10.00

Det finske metalband Nightwish annoncerede fra scenen på COPENHELL festivalen i aftes, at de kommer tilbage til København til efteråret, og spiller koncert i Valby Hallen som et led i deres “Decades: Europe 2018” tour.


I 1996 lavede Tuomas Holopainen en demo bestående af tre sange som medførte, at han fik sin første pladekontrakt med sit spritnye band NIGHTWISH. Spol tiden tyve år frem,- mere end 2000 koncerter og over 8 millioner solgte albums senere, er bandet det største europæiske metalband med en kvindelig forsanger som nu kan fejre deres 20 års jubilæum med en dobbelt CD combilation, samt en ni måneder lang verdenstour med en speciel setliste fyldt med overraskelser.


„When I listen to the songs on our debut album, it’s a whole different thing, but then again it’s not, because the atmosphere, the passion and especially the mentality of the band has always been there and hasn’t changed in 20 years.” – Tuomas Holopainen

DECADES: WORLD TOUR 2018 begyndte i Nordamerika i marts måned, og fortsætter efter sommerens festivaler på den europæiske del af den massive turné, som altså bringer dem tilbage til Danmark til november.

De danske anmeldere var selvklart også på pletten da Nightwish i aftes spillede på COPENHELL festivalens Helviti scene, og Metaladay.dk’s anmelder afsluttede deres 4.5 (af 5) stjernede anmeldelse med ordene: ”Med den energi Nightwish gav til os blandt publikum. Ja, så kan det nærmest ikke leveres bedre end det bandet gjorde denne aften.”  Læs hele anmeldelsen her

Poplish.dk kvitterede for aftenens koncert med 70% og skrev bla.: ” Nightwish er endelig kommet til Danmark igen, og denne gang på den største metalscene i landet. Det er et af de bands, som på fineste vis formår at få deres lyd til udtryk gennem dygtige musikere og en svært talentfuld sangerinde.” Læs anmeldelsen her

Med på touren som spceial guests er landsmændene i bandet Beast In Black, som blev stiftet i Helsinki 2015 af guitarist og vokalist Anton Kabanen (tidligere medlem af BATTLE BEAST). Gruppen er inspireret af nogle af de helt store metalbands så som JUDAS PRIEST, MANOWAR, W.A.S.P., BLACK SABBATH og ACCEPT.

I salg nu!

Generelt salg*

430,00 kr.

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra

Artister ved dette event

I salg nu!

Generelt salg*

430,00 kr.

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor