Biffy Clyro: MTV Unplugged

06 okt 2018
København S

Biffy Clyro: MTV Unplugged

Koncerthuset, Koncertsalen, København S Detaljer

20:00

Døre: 19:00

BIFFY CLYRO – MTV UNPLUGGED

“It was nothing short of phenomenal.” – MTV

“A magical set.” – Kerrang!

På trods af at deres live shows er mest kendt for en elektrisk og eksplosiv energi, så har Biffy Clyro ofte demonstreret at deres sange besidder en bevægende intensitet når man koger dem ned til essensen. De har netop udsendt deres første akustiske album ‘MTV Unplugged: Live At Roundhouse London’.
Deres set markerede relancereingen af den ikoniske MTV Unplugged serie og blev optaget på det kendte Roundhouse i London i november sidste år. Biffy Clyro fulgte i fodsporene på andre indflydelsesrige rock bands, som tidligere har optrådt i serien, f.eks. Nirvana, Oasis, Pearl Jam, R.E.M. og George Michael.


Settet er rigt på velkendte numre fra Biffys bagkatalog. ’Machines’ har allerede været etableret som et highlight i bandets liveshows når Simon Neil optræder med bare en enkelt akustisk guitar. Samtidig er sange som ’Many of Horror’, ’Re-arrange’ og ’Medicine’ alle en selvfølge i en Unplugged-optræden. Dog blomstrer bandet også op med mere tilbagelænede udgaver af sange, der oprindeligt var mere aggressive og dramatiske i deres originale form, såsom ’The Captain’, ’Black Chandelier’ og ’Bubbles’.


Albummet præsenterer også nogle særlige overraskelser til Biffy fans. Et forbløffende take på Beach Boys-klassikeren ’God Only Knows’ er uden tvivl et highlight. Derudover, inkluderer bandet også en helt ny sang i form af ’Diffent Kind of Love’.

MTV Unplugged-touren tilbyder et bredere publikum muligheden for at opleve Biffy Clyro optræde med et sjældent akustisk set i fremragende omgivelser.

I salg nu!

Generelt salg*

kr 430,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra kr 430,00

Artister ved dette event

I salg nu!

Generelt salg*

kr 430,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor