Lewis Capaldi

ti 27 nov 2018
København V

Lewis Capaldi

Lille Vega, København V Detaljer

21:00

Døre: 20:00

Betagende ballader om forlist kærlighed fra fænomenet Lewis Capaldi

Lewis Capaldi hvirvler ind i Lille VEGA med sine hjerteskærende ballader og enorme vokal d. 27. november.

Fakta om koncerten:
Lewis Capaldi (SCO)
Tirsdag d. 27. november kl. 21.00
Lille VEGA, Enghavevej 40, 1674 København V
165 kr. + gebyr
Forsalget starter fredag d. 1. juni kl. 11.00

Den blot 21-årige skotske singer/songwriter Lewis Capaldi er omgivet af mystik, hvilket til dels hænger sammen med hans pludselige og eksplosive fremkomst på musikscenen. Han skaber yderst intim og kraftfuld folk-musik, som bidrager til den mystiske aura. Han skriver pianobaserede sange med en bemærkelsesværdig følelsesmæssig dybde ledsaget af en uigennemtrængelig vokal, der lyder som var den hugget i granit.

Debutsinglen ”Bruises” fra foråret 2017 er Capaldis strejftog ind i musikken, og sikke en debut det viste sig at være. Singlen eksploderede ganske enkelt online med over 25 mio. streams og cementerede den unge skotte som et betagende nyt, britisk navn.

De to næste singler ”Lost on You” og ”Fade”, der kom til verden i samarbejde med Malay (Frank Ocean, Lorde, Sam Smith), fungerede som forløbere for debut-ep’en Bloom. Begge akustiske, men alligevel kraftfulde. Bloom er en nedbarberet, næsten smerteligt rå meditation over kærlighed og tab fra en sangskriver, man skulle tro var langt ældre med flere ar på sjælen.

Med ep’en vandt skotten endnu flere hjerter, herunder Niall Horan, Milky Chance og Sam Smith, som han alle har ageret support act for. Seneste udspil fra Capaldi er singlen ”Rush”. En smuk kærlighedsduet med den canadiske sangerinde Jessie Reyez, som han har skrevet sammen med Malay.

I den korte tid skotten har været aktuel på scenen, har han allerede vundet prisen for Breakthrough Artist of the Year til Scottish Music Awards og blevet indstillet til den prestigefyldte BBC Sound of 2018. Den unge singer/songwriter er mildest talt kommet langt siden han første gang betrådte scenegulvet som 4-årig med en version af Queen’s ”We Will Rock You” i en fransk karaokebar på ferie med sin familie, og d. 27. november kan du opleve ham i Lille VEGA.

Billetter

Billetsalg

  • Generelt salg* UDSOLGT
    Udsolgt. Søg efter en anden dato.

Artister ved dette event