Cosmo's Midnight

to 06 sep 2018
København V

Cosmo's Midnight

Lille Vega, København V Detaljer

21:00

Døre: 20:00

Funklende elektronisk festfyrværkeri fra Cosmo’s Midnight
De australske tvillinger gør ophold i Lille VEGA d. 6. september med deres kulørte mix af electronica og eksplosiv poplyd.


Cosmo’s Midnight (AUS)
Torsdag 6. September kl. 21.00
Lille VEGA, Enghavevej 40, 1674 København V
160 kr. + gebyr
Forsalget starter torsdag d. 31. maj kl. 11.00
Cosmo og Patrick Liney er en australsk duo fra Sydneys kreative Inner West-område. Under aliaset Cosmo’s Midnight producerer tvillingebrødrene tidløs elektronisk musik med elementer fra både pop, funk og R&B.

De to beatsnedkere er leverandører af kælen electronica med sensuelle synths, milde R&B-vokaler og sukkersøde pop hooks. Cosmo’s Midnights knitrende, upbeat lydlandskab er skabt til en afslappet dansabel atmosfære. I selskab med deres tindrende, innovative elektroniske poplyd føler man sig lynhurtigt hensat til en lun sensommeraften i godt selskab med gode venner, den liflige duft af barbecue, lyserød rosé i glassene og lyskæder med multifarvede kugler.

Tvillingerne har udgivet de to ep’er Surge (2013) og Moments (2015), og nu er de på trapperne med deres officielle debutalbum What Comes Next. Albummet gæstes af en række forskellige artister, bl.a. den svenske popsangerinde Tove Styrke og rapperen Buddy. Som forløbere for albummet har de udgivet singlerne ”Polarised”, som er en tilbagelænet, funket pop-perle og ”Lowkey” med nonchalante raps og glitrende synths.

Brødrene brød i gennem på den hjemlige electro-scene ved en vinde en Beatport-konkurrence med et remix af den anerkendte australske producer Flumes hit ”Sleepless”. Duoen tændte herefter deres karriere internationalt med funklende electro remixes af både australske og internationale artister herunder Anna Lunoe, AlunaGeorge og GoldLink.

Rejsen er altså blot lige startet for tvillingerne, og d. 6. september går turen forbi Lille VEGA.

I salg nu!

Generelt salg*

kr 185,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra kr 185,00

Artister ved dette event

I salg nu!

Generelt salg*

kr 185,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor