Seinabo Sey

11 nov 2018
København S

Seinabo Sey

Koncerthuset, Studie 2, København S Detaljer

20:00

Døre: 19:30

OBS: Koncerten med Seinabo Sey er flyttet til Studie 2 i DR Koncerthuset. Alle kunder vil modtage nye billetter via e-mail fra DR Koncerthuset omkring 1-2 uger før arrangementet. Du bedes medbringe de nye billetter tilsendt fra DR Koncerthuset til koncerten, da dine oprindelige billetter vil være ugyldige.
Ønsker man at refundere sin billet grundet flytning af venue, skal man henvende sig til Ticketmaster senest d.15. oktober, efter denne dato er det ikke længere muligt at få refunderet sine billetter. Vi glæder os til en fantastisk og endnu mere intim aften i selskab med Seinabo Sey.

 

Til efteråret kan du opleve en unik koncert med en unik kunstner. Søndag 11. november lægger Operaen i København deres smukke scene til koncert med den 26-årige svenske soulpop-sangerinde Seinabo Sey.

Billetpriser: 500,- / 400,- / 300 kr. + gebyr
Billetsalget starter torsdag 31. maj kl. 09.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk
Der vil være presale for Jyske Bank kunder fra onsdag 30. maj kl. 09.00 og 23 timer frem. Læs mere på www.jyskebank.dk/musikken


Med de nyligt udgivne singler "I Owe You Nothing / Remember" og "Breathe", har Seinabo endnu en gang konsolideret sin rolle som en af Sveriges største kunstnere. At endnu mere musik vil se dagens lys før hendes optræden i Operaen gør os endnu mere forventningsfulde forud for koncerten.

Det var som om alle bare gik rundt og ventede på Seinabo Sey. Som om alle vidste at hun var fantastisk, selv før vi havde hørt om hende. Så da hun viste sig, var vi allerede mere end klar til at lukke hende ind i vores hjerter. Stemmen var selvfølgelig det, der slog os først. En stemme, der fylder rummet med varme, en stemme, der bevæger dig. Men snart blev det klart, at sangene var ligeså store som stemmen. "Younger" og "Hard Time" var de to første sange der blev udgivet, og hvilke sange – hits i Sverige, men bestemt heller ikke singler der gik danskernes ører forbi.
 
Seinabos musik virkede fra første strofe, men live på scenen udviklede det sig til en endnu større oplevelse. Med kun to udgivne singler spillede Seinabo Sey på Way Out West i 2014 og kun to år senere optrådte hun som hovednavn på samme festival. Hun indtog de nordiske lande, udsolgte det prestigefyldte Cirkus i Stockholm to aftener i træk og lavede en spektakulær turné afslutning - med hele Sveriges kunstneriske elite som gæster på scenen - på Popaganda. En koncert, der stadig  tales om i Sveriges hovedstad.

På hylden med svenske Grammy Awards (Newcomer of the Year 2015, Årets Pop 2016) og P3 Guld statuetter (årets kunstner 2016) står også en EBBA Award (European Border Breakers Awards i 2015) og en Verge Award (bedste koncert). Hun spillede ved Nobels Fredspris koncert og hos Conan O'Brien, blev interviewet i Vogue og Rolling Stone, og turnerede i USA og Europa, mens musikkenbloggerne ikke kunne få nok af at skrive om hende (én på Hype Machine 5 gange).

Albumet "Pretend" blev udgivet i efteråret 2015 og blev mødt med strålende anmeldelser. "Et album fuld af rå empati," skrev Spin, og Gaffa skrev bla. ”Seinabo Sey besidder en dybde og kvalitet i sin vokal, der er misundelseværdig”.

Den nyeste single, tiligere nævnte ”I Owe You Nothing” anbefalede Soundvenue da den udkom i marts måned, og skrev ”Svenske Seinabo Sey bryder omsider over to års radiotavshed med &

Billetter

Billetsalg

  • Generelt salg* Udsolgt - Venteliste
    Udsolgt. Søg efter en anden dato.

Artister ved dette event