Noname

on 22 aug 2018
København V

Noname

Lille Vega, København V Detaljer

21:00

Døre: 20:00

Noname smører din sensommer med fløjlstanker og rappoesi


Onsdag 22. august folder amerikanske Noname sine poetiske og soulede rapsange ud i Lille VEGA.

Med sit afslappede flow og poesifyldte tekster har amerikanske Fatimah Warner rappet sig ind på den internationale musikscene under kunstnernavnet Noname. Lad dig ikke narre af det anonyme tilnavn – Warner har soul, og masser hun gerne vil sige.

I sine sange leger hun med både vers, rim samt arven fra slam poetry og spoken word uden det teatralske islæt. Hendes stemme er ofte tilbagelænet, men sproget og leveringen er ramt af legesyge, hvor stavelser bliver stablet som alfabet-træklodser.  

Debutmixtapet, Telefone, udkom i 2016 til en kærlig omfavnelse fra anmelderne. Gennem de ti sange flyder hiphop, R&B, soul, gospel og jazz og placerer albummet et sted mellem Erykah Badu, Lauryn Hill og Solanges værker.  Live er Nonames levering lige så uprætentiøs som hendes mixtape. Sammen med sit liveband afbalancerer hun showet med både glæde og hærgen. Teksternes grublerier om afroamerikanske kvinders oplevelser og udfordringer i hendes hjemby Chicago er dybt personlige.

Chance the Rapper har haft glæden af hendes stemme på en af sine sange og Warner har også tidligere samarbejdet med Lil B, J Cole og Thundercat. I 2017 spillede Noname en regnvejrsfyldt koncert på Roskilde Festival, men til august kan du glæde dig til tørre rammer i VEGA, når Warner igen kommer til Danmark.

Fakta om koncerten:
Noname (US)
Onsdag den 22. august kl. 21:00
Lille VEGA, Enghavevej 40, 1674 Kbh. V
210 kr. + gebyr
Forsalget starter mandag den 28. maj kl. 10.00

I salg nu!

Generelt salg*

kr. 235,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg* FÅ BILLETTER
    Fra kr. 235,00

Artister ved dette event

I salg nu!

Generelt salg*

kr. 235,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor