Tropkillaz

fr 10 aug 2018
København k

Tropkillaz

Pumpehuset - Stor sal, København k Detaljer

21:00

Døre: 20:00

KONCERTEN ER AFLYST, BILLETTER REFUNDERES HVOR DE ER KØBT.

 

Den brazilianske duo Tropkillaz er klar til at fylde Pumpehuset med club-bangers, der indkapsler hiphop med elektro, trap og saftig latin i en unik genre, man kunne kalde tropisk basmusik.

Duoen består af de to brasilianske topproducere, DJ Zegon og Laudz. Hver især bibringer de noget new og old school til Tropkillaz. DJ Zegon eller Zé Gonzales, som han også hedder, er nemlig den gamle erfarne producer, der er blandt de mest velrespekterede producere og DJs i Brasilien nogensinde. Han har arbejdet med musik i over 20 år, og artister som Kanye West, M.I.A., David Byrne, George Clinton, RZA, Method Man og Ol’ Dirty Bastard er nogle af dem, som DJ Zegon har tryllet for. Hiphop og beats løber i det hele taget tykt i DJ Zegons blod for han var den ene del af den amerikansk-brasilianske hiphopgruppe N.A.S.A. Laudz er derimod ny i gamet, men yderst talentfuld og efter blot 5 år som producer har han allerede samarbejdet med Snoop Dogg, Dr. Dre og et hav af hiphoppere fra øverst brasilianske hiphop-skuffe.
Sammen er de ekstremt produktive, og deres Soundcloud og Spotify flyder over af spændstige hjemmebryggede tunes og et hav af remixes med Tropkillaz’ særpræg, hvor de blander både ældre brasilianske folkemelodier eller gamle popsange med tung bas og 808-trommer.


Tropkillaz’ ihærdighed ses også i deres imponerede tourplaner, hvor de inden for bare nogle år har turneret heftigt og intensivt i hele verden. Det har bl.a. ført dem forbi Roskilde Festival i 2015, og nu Pumpehuset den 10. august, hvor der med garanti bliver brandvarm, tropisk basstemning.

Billetpris: 200 kr. + gebyr

Billetter

Billetsalg

  • Generelt salg*
    Aflyst. Søg efter en anden dato.

Artister ved dette event